Kokosriekstu kūciņas ar aveņu un rožu ievārījumu

Apmēram 16 gab.

Atzīme (1 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

100 g sviesta istabas temperatūrā
90 g Dansukker gaišā Muscovado cukura
1 tējkar. Dansukker Vaniļas cukura
1 ola
90 g kviešu miltu
1/4 tējkar. sāls
125 g kokosriekstu skaidiņu
Aveņu un rožu ievārījums
100 ml aveņu ievārījuma
1/2 ēdamkar rožūdens

Instrukcijas

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 150 °C.
Sviestu, cukuru un vaniļas cukuru sakuļ. Pievieno olu un kuļ, līdz masa viendabīga.
Miltus, sāli un kokosriekstu pārslas bļodā sajauc, pievieno sviesta masai un visu kārtīgi izmaisa.
Veido 1 cm diametra bumbiņas. Izkārto uz cepešpannas, kas pārklāta ar cepampapīru. Cep apmēram 5 minūtes.
Aveņu ievārījumā iemaisa rožūdeni.
Kūciņas izņem no cepeškrāsns, katrā ieliek mazliet aveņu ievārījuma. Turpina cept 175 °C temperatūrā vēl 8-10 minūtes.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.