Kokosriekstu kūciņas ar aveņu un rožu ievārījumu

Apmēram 16 gab.

Atzīme (0 gab)

Sastāvdaļas

100 g sviesta istabas temperatūrā
90 g Dansukker gaišā Muscovado cukura
1 tējkar. Dansukker Vaniļas cukura
1 ola
90 g kviešu miltu
1/4 tējkar. sāls
125 g kokosriekstu skaidiņu
Aveņu un rožu ievārījums
100 ml aveņu ievārījuma
1/2 ēdamkar rožūdens

Instrukcijas

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 150 °C.
Sviestu, cukuru un vaniļas cukuru sakuļ. Pievieno olu un kuļ, līdz masa viendabīga.
Miltus, sāli un kokosriekstu pārslas bļodā sajauc, pievieno sviesta masai un visu kārtīgi izmaisa.
Veido 1 cm diametra bumbiņas. Izkārto uz cepešpannas, kas pārklāta ar cepampapīru. Cep apmēram 5 minūtes.
Aveņu ievārījumā iemaisa rožūdeni.
Kūciņas izņem no cepeškrāsns, katrā ieliek mazliet aveņu ievārījuma. Turpina cept 175 °C temperatūrā vēl 8-10 minūtes.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Vasaras kūka

Kūkas vasaras svinībām un svētkiem

Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!

Mandeļu kūka ar rabarberiem

Rabarberu laiks

Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Semifredo ar aveņu un pistāciju pildījumu

Pagatavo saldējumu

Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Plūškoka kolins un Rabarberu sours

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Rabarberu sīrups

Kafijas pauze saulē

Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Šokolādes kūka

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.