Sastāvdaļas
200 ml piena
10 g kviešu kliju
250 g kviešu miltu
1 ēd. kar. cepamā pulvera
1 tējk. sāls
50 g kausēta, atdzesēta sviesta / šķidrā margarīna
1 ēd. kar. Dansukker Farīna cukura
Instrukcijas
Sajauc bļodā kviešu klijas, pienu un ļauj masai pastāvēt 10 minūtes. Tad sajauc bļodā visas sastāvdaļas, izņemot sviestu, neaizmirst pievienot izvēlētās sastāvdaļas no kāda varianta. Pievieno piena maisījumu, sviestu un sajauc mīklu. Sadala mīklu divās vienādās daļās un izveido 2 gludas, apaļas kūciņas, kuras novieto uz cepešpannas, kas noklāta ar cepamo papīru. Sagriež kūciņas tā, lai no katras izveidotos 4 trijstūrīši. Cep cepeškrāsns vidusdaļā 275°C apmēram 10 minūtes. Mīklu var ieklāt arī kēksu veidnē.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Meža veltes brūklenes
Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.