Kokosriekstu kūka ar ogām

10-12 gab.

Atzīme (1 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

200 g kokosriekstu pulvera
100 g Dansukker niedru cukura „Demerara”
70 g Dansukker Tumšā cukura sīrupa
30 g izkausēta sviesta
60 g kviešu miltu
100 g melleņu
4 olas

Glazūrai
150 g saldās pralinē riekstu masas (Odense Nougat)
50 g tumšās šokolādes

Dekorēšanai
Avenes un /vai mellenes

Pasniegšanai
200 ml trekna saldā krējuma
100 g biezpiena vai svaigā siera
20 g Dansukker pūdercukura
12 g Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
Avenes

Instrukcijas

Bļodā samaisa kokosriekstu pulveri un niedru cukuru. Pielej sīrupu un izkausēto sviestu. Miltus sajauc ar ogām un iecilā maisījumā. Pievieno olas un rūpīgi visu samaisa.
Ielej maisījumu ietaukotā, ar miltiem izkaisītā cepampannā ar noņemamu sānu daļu un diamateru apm. 22 cm. Cep krāsns vidusdaļā 175 °C apmēram 20 minūtes. Izņem no krāsns un noliek atdzist ar visu cepamformu.
Pralinē masu un šokolādi izkausē karstā ūdens peldē un pārsmērē pāri kūkai. Dekorē kūku ar avenēm un/vai mellenēm.

Saldo krējumu sakuļ vidēji stingrā konsistencē. Pievieno svaigo sieru vai biezpienu, pūdercukuru un vaniļas cukuru. Iemaisa avenes. Pasniedz kopā ar kūku.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Rabarberu limonāde

Rabarberu laiks

Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Zemeņu kūka

Brīnišķīgais zemeņu laiks

Vasara — brīnišķīgais zemeņu laiks! Pienācis laiks izmantot visas zemeņu sniegtās iespējas. Zemenes vari ēst arī tāpat, bet vari arī ļauties iedvesmai no mūsu receptēm, kurās zemenes ir sastāvdaļa. Ja nepagūsi izbaudīt brīnišķīgo zemeņu laiku, tās var ērti sasaldēt ziemai.

 Vasaras deserti

Vasaras deserti

Karstā laikā ir īpaši patīkami, ja vari cienāt ar saldskābu un atsvaidzinošu vasaras desertu, ko pasniedz grila vakara vai vasaras ballītes noslēgumā. Šeit atradīsi brīnišķīgus vasaras desertus, kas noderēs gan tiem, kas vēlas vienkāršākas alternatīvas, gan tiem, kas vēlas izmēģināt ko nedaudz sarežģītāku.

Rabarberu marmelāde ar punšu

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Plūškoka saldējums

Pagatavo saldējumu

Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Plūškoka sangrija

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.