Kokosriekstu kūka ar ogām

10-12 gab.

Atzīme (1 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

200 g kokosriekstu pulvera
100 g Dansukker niedru cukura „Demerara”
70 g Dansukker Tumšā cukura sīrupa
30 g izkausēta sviesta
60 g kviešu miltu
100 g melleņu
4 olas

Glazūrai
150 g saldās pralinē riekstu masas (Odense Nougat)
50 g tumšās šokolādes

Dekorēšanai
Avenes un /vai mellenes

Pasniegšanai
200 ml trekna saldā krējuma
100 g biezpiena vai svaigā siera
20 g Dansukker pūdercukura
12 g Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
Avenes

Instrukcijas

Bļodā samaisa kokosriekstu pulveri un niedru cukuru. Pielej sīrupu un izkausēto sviestu. Miltus sajauc ar ogām un iecilā maisījumā. Pievieno olas un rūpīgi visu samaisa.
Ielej maisījumu ietaukotā, ar miltiem izkaisītā cepampannā ar noņemamu sānu daļu un diamateru apm. 22 cm. Cep krāsns vidusdaļā 175 °C apmēram 20 minūtes. Izņem no krāsns un noliek atdzist ar visu cepamformu.
Pralinē masu un šokolādi izkausē karstā ūdens peldē un pārsmērē pāri kūkai. Dekorē kūku ar avenēm un/vai mellenēm.

Saldo krējumu sakuļ vidēji stingrā konsistencē. Pievieno svaigo sieru vai biezpienu, pūdercukuru un vaniļas cukuru. Iemaisa avenes. Pasniedz kopā ar kūku.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.