Baltās šokolādes panna cotta ar Muscovado cukurā marinētām zemenēm

4 porcijas 1 stunda
Baltās šokolādes panna cotta ar Muscovado cukurā marinētām zemenēm
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

    Panna cotta

    • 100 g baltās šokolādes
    • 70 g Dansukker želejas cukura Multi
    • 400 ml saldā krējuma
    • 1 tējkar. Dansukker vaniļas cukura

    Marinētām zemenēm

    • 200 g zemeņu
    • 95 g Dansukker gaišā Muscovado cukura
    • 1 laima sula

    Balto šokolādi smalki sakapā un ber bļodā. Želejas cukuru, saldo krējumu un vaniļas cukuru katliņā uzvāra. Karstu lej pāri baltajai šokolādei un kārtīgi izmaisa. Lej porciju trauciņos un ledusskapī atdzesē 1 stundu.
    Pa to laiku zemenes noskalo un sagriež gabalos. Pievieno cukuru un laima sulu. Izmaisa un atstāj uz 30 minūtēm ievilkties. Desertu dekorē ar ogām un servē.

    Šo recepti sastādīja

    Dansukker