Sastāvdaļas
Panna cotta
100 g baltās šokolādes
70 g Dansukker želejas cukura Multi
400 ml saldā krējuma
1 tējkar. Dansukker vaniļas cukura
Marinētām zemenēm
200 g zemeņu
95 g Dansukker gaišā Muscovado cukura
1 laima sula
Instrukcijas
Balto šokolādi smalki sakapā un ber bļodā. Želejas cukuru, saldo krējumu un vaniļas cukuru katliņā uzvāra. Karstu lej pāri baltajai šokolādei un kārtīgi izmaisa. Lej porciju trauciņos un ledusskapī atdzesē 1 stundu.
Pa to laiku zemenes noskalo un sagriež gabalos. Pievieno cukuru un laima sulu. Izmaisa un atstāj uz 30 minūtēm ievilkties. Desertu dekorē ar ogām un servē.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Lieldienu saldumi
Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.