S’mores jeb Grehema sviestmaižcepumi
S'more ir saīsinājums no angļu “some more”, un pirmo reizi tas parādījās pavārgrāmatā 1920. gadā, tā apzīmējot Graham Cracker Sandwich – krekeru sviestmaizes vai sviestmaižcepumus. Mūsu receptē tie ir papildināti ar mājās gatavotiem aveņu zefīriem. Grilā apdedziniet zefīriņus, pārlieciet pāri plānu šokolādes gabaliņu un iespiediet starp diviem kraukšķīgiem cepumiem! Tieši tik vienkārši un gardi!
Sastāvdaļas
Aveņu zefīri (recepte te)
1 paciņa kraukšķīgu cepumu no veikala vai pašu cepti
200 g piena šokolādes
iesmi zefīru cepšanai
Instrukcijas
Zefīriņus uzsprauž uz iesmiņiem un grilē, līdz tie kļūst zeltaini un viegli karamelizēti.
Karstam zefīram uzliek plānu šokolādes gabaliņu vai šokolādes drumstalas un iespiež starp diviem cepumiem.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
 
			Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.
 
			Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.
 
			Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
 
			Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.
 
			Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
 
			Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.
