Plūškoka kolins

Uzšeiko visgardāko vasaras dzērienu ar plūškoka sīrupu un citronu. Glāzes maliņu apmērcē cukurā un piparmētru lapiņās. Šis būs tavs lielākais vasaras hits!

1 glāze

PT10M

10 minūtes

Atzīme (9 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

60 ml plūškoka sīrupa
30 ml svaigi spiestas citrona sulas
20 ml Dansukker Dzidrā sīrupa
40 ml džina pēc izvēles
Ledus
Gāzēts minerālūdens

Dekors
1 laims
3 piparmētras lapiņas 
13 g Dansukker baltā cukura

Instrukcijas

Vispirms sagatavo glāzes. Cukuru samaisa ar sīki sakapātām piparmētru lapiņām. Glāzes maliņu apsmērē ar laima sulu un iemērc cukura maisījumā.  

Glāzē ieber ledu. Šeikerī salej plūškoka sīrupu, citrona sulu, dzidro sīrupu, ledu un džinu. Kārtīgi sakrata un lej glāzēs. Papildina ar minerālūdeni.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.