Plūškoka kolins

Uzšeiko visgardāko vasaras dzērienu ar plūškoka sīrupu un citronu. Glāzes maliņu apmērcē cukurā un piparmētru lapiņās. Šis būs tavs lielākais vasaras hits!

1 glāze

10 minūtes

Atzīme (0 gab)

Sastāvdaļas

60 ml plūškoka sīrupa
30 ml svaigi spiestas citrona sulas
20 ml Dansukker Dzidrā sīrupa
40 ml džina pēc izvēles
Ledus
Gāzēts minerālūdens

Dekors
1 laims
3 piparmētras lapiņas 
13 g Dansukker baltā cukura

Instrukcijas

Vispirms sagatavo glāzes. Cukuru samaisa ar sīki sakapātām piparmētru lapiņām. Glāzes maliņu apsmērē ar laima sulu un iemērc cukura maisījumā.  

Glāzē ieber ledu. Šeikerī salej plūškoka sīrupu, citrona sulu, dzidro sīrupu, ledu un džinu. Kārtīgi sakrata un lej glāzēs. Papildina ar minerālūdeni.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Konservēti vasaras dārzeņi

Uzglabā gabaliņu vasaras burkās. Ar konservētiem dārzeņiem varēsi paildzināt vasaras garšu. Perfekti grila vakaru galdam.

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Mellenes – labākās meža ogas

Mellenes tomēr ir labākās meža ogas. Melleņu sezona sākas jūlijā un var ilgt līdz rudens sākumam. Izmanto meža melleņu iespējas un cep pīrāgus, gatavo ievārījumus un sīrupus.

Ievārījumi un sīrupi

Savu ievārījumu un sīrupu pagatavošana ir vienkārša. Cukurs izceļ ogu un augļu garšu un ļauj uzglabāt ievārījumu droši un ilgi.

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei.

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu.