Laima un ingvera krēms

250-300 ml burciņa 30 minūtes
Laima un ingvera garšas kombinācija lieliski savienojas šajā gardajā krēmā. Mūsu laima un ingvera krēms labi garšos ar plāceņiem, kā arī ar vafelēm svētdienas pusdienās.
Laima un ingvera krēms
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

  • 5 laima augļu sula (apmēram 200 ml)
  • 2 olas dzeltenumi
  • 1 ola
  • 380 g Dansukker Ievārījuma cukura
  • 2-3 tējkar. svaiga, saberzta ingvera
  • 100 g sviesta istabas temperatūrā

Izspiež laima sulu. Katliņā sulu samaisa ar olas dzeltenumiem, olām, ievārījuma cukuru. Pievieno saberztu ingveru. Katliņu liek uz uguns un maisot karsē pāris minūtes. Krēmam ļauj sabiezēt. Katliņu noņem no uguns. Lieko šķidrumu nokāš. Krēmu liek izkarsētās, tīrās burciņās un uzglabā vēsumā.

Šo recepti sastādīja

Dansukker