Jogurta saldējums
Krēmīgais jogurta saldējums būs patīkams pārsteigums – papildiniet to ar pašu gatavotu ievārījumu vai biezeni! Saldējuma pagatavošanā īpaša nozīme ir Dansukker sīrupam: cukurs invertētā (sašķidrinātā) formā samazina ūdens aktivitāti un tādējādi novērš ledus kristālu veidošanos – saldējuma struktūra būs mīksta un vijīga.
Sastāvdaļas
2 olas dzeltenumi
30 g Dansukker pūdercukura
70 g Dansukker Dzidrā sīrupa
100 g ievārījuma, piemēram, aveņu
100 ml saldā krējuma
200 ml jogurta
Instrukcijas
Olu dzeltenumus sakuļ kopā ar pūdercukuru un sīrupu mīkstās putās. Maisot pievieno ievārījumu.
Saldo krējumu saputo un iecilā olu-cukura masā kopā ar jogurtu. Masu sastrādā saldējuma mašīnā vai arī liek saldētavā uz vismaz piecām stundām, laiku pa laikam apmaisot.
Pirms pasniegšanas saldējumu mazliet jāatlaidina.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai
Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Gardumi ar vasaras ogām
Cep konditorejas izstrādājumus ar vasaras ogām un cienā ar mājās gatavotiem gardumiem. Pīrāgs vai kūka ar svaigām, skābenām ogām ir lielisks gardums pēcpusdienas kafijas pauzē. Izmanto vasaras ogas un svini brīvdienas.

Sīrupi vasarā
Gatavo sīrupus vasarā un uzglabā savas iemīļotākās ogas un augļus pudelēs. Pagatavot sīrupu ir vieglāk nekā tu domā. Skaties zemāk mūsu lieliskās receptes iedvesmai. Sīrupu vari pasniegt uzreiz vai arī noglabāt gaidāmajam tumšajam gadalaikam. Uzglabā vēsā vietā vai sasaldē.

Mellenes – labākās meža ogas
Mellenes tomēr ir labākās meža ogas. Melleņu sezona sākas jūlijā un var ilgt līdz rudens sākumam. Izmanto meža melleņu iespējas un cep pīrāgus, gatavo ievārījumus un sīrupus.

Burvīgās avenes
Mūsu burvīgās avenes ar savu patīkamo garšu lieliski iederas konditorejas izstrādājumos un desertos, un, tāpat kā zemenes, tās var ēst svaigas. Avenes atradīsi gan augļu dārzā, gan mežā. Izmanto avenes gan mājās gatavotos pīrāgos, gan aveņu krēmos.

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.