Sastāvdaļas
3 olas
200 g Dansukker baltā smalkā cukura
120 g kviešu miltu
2 tējk. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
1 ½ tējk. cepamā pulvera
30 ml vāroša ūdens
Instrukcijas
Olas stingri saputo, pievieno ūdeni, miltus, cepamo pulveri un vaniļas cukuru. Cep cepeškrāsns vidusdaļā 250°C aptuveni 5 minūtes. Biskvītu izliek uz ar cukuru apkaisīta cepamā papīra. Virsu pēc izvēles noklāj ar ievārījumu vai ogu biezeni. Ja vēlas īpašu pildījumu, ogu biezeni var sajaukt ar putukrējumu. Biskvītu sarullē.
Variācijas
Kokosriekstu rulete: miltus aizvieto ar 300 ml kokosriekstu skaidiņu, 75 ml kartupeļu cietes.
Šokolādes rulete: Pievieno 2 ēdamkarotes kakao pulvera.
Riekstu rulete: Miltus aizvieto ar 100 g riekstu un 2 ēdamkarotes kartupeļu cietes.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.
Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.
Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.