Zudušie sapņi

aptuveni 35 gab.

PT10M
Atzīme (7 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

200 g Dansukker baltā cukura
350 g kviešu miltu
1 tējk. cepamā pulvera
Šķipsniņa sāls
2 tējkarotes Dansukker vaniļas cukura
2-3 ēdamk. kakao pulvera
2 olas
50 g rapšu eļļas

Apkaisīšanai
Dansukker pūdercukurs

Instrukcijas

Traukā samaisi visas sausās sastāvdaļas. Pievieno eļļu un olas un maisi, līdz izveidojas mīkla. Ieliec mīklu plastmasas maisiņā un ievieto to ledusskapī uz 1 stundu.  Izveido no mīklas 35 bumbiņas. Apviļā tās pūdercukurā un liec uz plāts, kas pārklāta ar cepampapīru. Cep cepeškrāsns vidū 150 °C temperatūrā apmēram 10 minūtes. Ļauj atdzist uz restītēm. Uzglabā sausā traukā.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.