Sastāvdaļas
200 g Dansukker baltā cukura
350 g kviešu miltu
1 tējk. cepamā pulvera
Šķipsniņa sāls
2 tējkarotes Dansukker vaniļas cukura
2-3 ēdamk. kakao pulvera
2 olas
50 g rapšu eļļas
Apkaisīšanai
Dansukker pūdercukurs
Instrukcijas
Traukā samaisi visas sausās sastāvdaļas. Pievieno eļļu un olas un maisi, līdz izveidojas mīkla. Ieliec mīklu plastmasas maisiņā un ievieto to ledusskapī uz 1 stundu. Izveido no mīklas 35 bumbiņas. Apviļā tās pūdercukurā un liec uz plāts, kas pārklāta ar cepampapīru. Cep cepeškrāsns vidū 150 °C temperatūrā apmēram 10 minūtes. Ļauj atdzist uz restītēm. Uzglabā sausā traukā.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Lieldienu saldumi
Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.