Sastāvdaļas
200 g Dansukker baltā cukura
350 g kviešu miltu
1 tējk. cepamā pulvera
Šķipsniņa sāls
2 tējkarotes Dansukker vaniļas cukura
2-3 ēdamk. kakao pulvera
2 olas
50 g rapšu eļļas
Apkaisīšanai
Dansukker pūdercukurs
Instrukcijas
Traukā samaisi visas sausās sastāvdaļas. Pievieno eļļu un olas un maisi, līdz izveidojas mīkla. Ieliec mīklu plastmasas maisiņā un ievieto to ledusskapī uz 1 stundu. Izveido no mīklas 35 bumbiņas. Apviļā tās pūdercukurā un liec uz plāts, kas pārklāta ar cepampapīru. Cep cepeškrāsns vidū 150 °C temperatūrā apmēram 10 minūtes. Ļauj atdzist uz restītēm. Uzglabā sausā traukā.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Ziemassvētku saldumi
Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.
Ziemassvētku kūkas
Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā. Tomēr iespējams, ka pārmaiņas pēc jūs vēlētos pamēģināt kaut ko pilnīgi jaunu un atšķirīgu. Varbūt tieši šogad jūs atklāsiet kādu jaunu, sev tīkamu gardumu.
Ziemassvētku cepumi
Ziemassvētkos galdā likt varam ne tikai piparkūkas! Klasiskie cepumi ar Ziemassvētku pieskaņu lieliski iederēsies, baudot kafijas pauzi Ziemassvētkos.
Ziemassvētku dzērieni
Kad aiz loga pūš saltie ziemas, nekas nav patīkamāk, kā ierausties dīvānā ar karstas kafijas vai tējas tasi rokās. Izbaudiet to, piekožot klāt sieru un kraukšķīgu maizi vai arī grauzdētus riekstus.
Saldās Ziemassvētku dāvanas
Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?
Ziemassvētku sirsniņas
Atrodiet receptes un iedvesmu unikālām Ziemassvētku sirsniņām visiem, kas jums rūp.