Sastāvdaļas
100 g sviesta vai margarīna
150 ml Dansukker pūdercukura
10 g kakao
300 ml auzu pārslu
2-3 ēd. kar. stipras, aukstas kafijas
Rotājumam
kokosriekstu skaidiņas
Dansukker pūdercukurs
lakricas nūjiņas
Instrukcijas
Samaisa taukvielu, kakao un pūdercukuru. Pievieno auzu pārslas un kafiju.
Izveido apaļas bumbiņas, kuras izvārta kokosrieksta skaidiņās. Izveido arī mazākas bumbiņas, kuras kā galvu uzliek uz bumbiņām ar kokosriekstu skaidiņām.
Sajauc pāris ēdamkarotes pūdercukura ar nedaudz ūdens un uzpilina mazajām bumbiņām - kā acis uz galvas.
Sagriež lakricas nūjiņas gabalos un pievieno kā zirnekļa kājas.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.
Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.
Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.