Zemesriekstu - ingvera cepumi

Apm. 40 gab.

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

150 g baltās šokolādes
125 g nesālītu zemesriekstu
50 g konservēta ingvera
100 g sviesta
50 g saldā zemesriekstu sviesta
100 g Dansukker gaišā Muscovado cukura
1 ola
350 g kviešu miltu
1 tējk. cepamā pulvera

Instrukcijas

Šokolādi sasmalcina un sajauc ar zemesriekstiem. Ingveru sīki sasmalcina. Sviestu sakuļ ar zemesriekstu sviestu, cukuru un olu. Maisījumam pievieno miltus, cepamo pulveri, ingveru un pusi no šokolādes – zemesriekstu masas. Izveido bumbiņas un apviļā tās atlikušajā šokolādes – zemesriekstu maisījumā. Cepumus izkārto uz cepamās pannas, kurā ieklāts cepamais papīrs. Cep cepeškrāsnī 175°C aptuveni 13 minūtes.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Mandeļu kūka ar rabarberiem

Rabarberu laiks

Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Saldējums uz kociņa

Pagatavo saldējumu

Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē

Kafijas pauze saulē

Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Vasaras kūka

Kūkas vasaras svinībām un svētkiem

Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!

Plūškoka kolins un Rabarberu sours

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Blondīnes ar ērkšķogu marmelādi

Cepsim plātsmaizes pašas

Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.