Zemeņu ievārījums ar Sambuca liķieri

20 minūtes
Zemeņu ievārījums ar Sambuca liķieri
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

  • 500 g zemeņu
  • 250 g Dansukker Ievārījuma cukura
  • 3 tējkar. Sambuca (itāļu anīsa sēklu liķieris)

Zemenes pārlasa, noskalo un sablendē ar rokas blenderi. Pievieno Ievārījuma cukuru un liķieri. Vāra 3 – 6 minūtes līdz vēlamai* konsistencei. Rūpīgi noputo.

Pilda karstās, sterilizētās burciņās un aizvāko. Uzglabā vēsā vietā.

*Ievārījuma cukurā ir iestrādāts pektīns un, ilgāk vārot ievārījumu, tas kļūs biezāks.

Šo recepti sastādīja

Dansukker