Sastāvdaļas
250 g sviesta istabas temperatūrā
95 g Dansukker gaišā Muscovado cukura
1,5 tējkar. Dansukker Vaniļas cukura
270 g kviešu miltu
1 tējkar. cepamā pulvera
1 šķipsniņa sāls
Vīģu ievārījums
Instrukcijas
Cepeškrāsni noregulē uz 200°C.
Sviestu, cukuru un vaniļas cukuru sakuļ vieglās, čaganās putās.
Miltus, cepamo pulveri un sāli samaisa un uzmanīgi iecilā sviesta maisījumā.
Mīklu sapilda 20 mazajās kēksiņu formiņās. Katras formiņas vidū ar iemiltotu pirkstu iespiež nelielu iedobi.
Iedobē iepilda vīģu ievārījumu.
Cep krāsns vidējā daļā apmēram 14-16 minūtes, līdz kēksiņi zeltaini. Atdzesē.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Kūkas vasaras svinībām un svētkiem
Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!
Rabarberu laiks
Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?
Pagatavo saldējumu
Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!
Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.
Kafijas pauze saulē
Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.