Vīģu kēksiņi

Apmēram 20 gab.

PT55M

50 minūtes

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

250 g sviesta istabas temperatūrā
95 g Dansukker gaišā Muscovado cukura
1,5 tējkar. Dansukker Vaniļas cukura
270 g kviešu miltu
1 tējkar. cepamā pulvera
1 šķipsniņa sāls
Vīģu ievārījums

Instrukcijas

Cepeškrāsni noregulē uz 200°C.

Sviestu, cukuru un vaniļas cukuru sakuļ vieglās, čaganās putās.

Miltus, cepamo pulveri un sāli samaisa un uzmanīgi iecilā sviesta maisījumā.

Mīklu sapilda 20 mazajās kēksiņu formiņās. Katras formiņas vidū ar iemiltotu pirkstu  iespiež nelielu iedobi.

Iedobē iepilda vīģu ievārījumu.

Cep krāsns vidējā daļā apmēram 14-16 minūtes, līdz kēksiņi zeltaini. Atdzesē.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.