Sastāvdaļas
400 ml rudzu un kviešu miltu maisījuma
400 ml miltu
150 ml rozīņu
1 ēd.kar. dzeramās sodas
1 ēd.kar. malta kumīna
1 ēd.kar. malta anīsa
1 t.kar. kanēļa
150 ml Dansukker tumšā sīrupa
500 ml rūgušpiena
Instrukcijas
Visas sausās sastāvdaļas samaisa. Pievieno sīrupu, rūgušpienu un samaisa. Maisījumu ar karoti lej mafinu pannā vai mafinu formītēs. Cep krāsns vidējā daļā 175 °C temperatūrā apmēram 35 minūtes. Masu var cept arī lielajā kēksa formā apmēram 90 minūtes.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Lieldienu saldumi
Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.