Vasarīgs cepumu, saldējuma un putukrējuma kārtojums

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

15 – 20 bezē cepumu (var izmantot arī citus cepumus)
½ - 1 l vaniļas saldējuma
200 ml saldā krējuma
2 – 3 tējk. Dansukker vaniļas cukura
250 g (½ l) aveņu
250 g (½ l) melleņu

Mērcei
250 g (½ l) zemeņu
30 g Dansukker pūdercukura
2 tējk. Dansukker vaniļas cukura

Instrukcijas

Saldo krējumu un vaniļas cukuru sakuļ stingrās putās. Noskalo un pārlasa ogas. Zemenēm pievieno pūdercukuru un vaniļas cukuru, saspaida viendabīgā masā. Liek kārtās bezē cepumus, saldējumu, putukrējumu un ogas. Mērci lej pāri vai blakus kārtojumam. Pasniedz nekavējoties.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Mandeļu kūka ar rabarberiem

Rabarberu laiks

Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Saldējums uz kociņa

Pagatavo saldējumu

Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē

Kafijas pauze saulē

Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Vasaras kūka

Kūkas vasaras svinībām un svētkiem

Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!

Plūškoka kolins un Rabarberu sours

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Blondīnes ar ērkšķogu marmelādi

Cepsim plātsmaizes pašas

Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.