Vasaras tostermaizes

Labākais veids, kā saglābt sacietējušu maizīti. Apgrauzdē to, papildini ar dārza labumiem un baudi vasarīgas brokastis!

4 šķēles

PT25M

20 minūtes

Atzīme (67 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

Grauzdēta maize
50 g sviesta
4 ierauga maizes šķēles

Cukura maisījums
90 g Dansukker nerafinētā brūnā cukura
3 g malta kanēļa

Pasniegšanai
250 g zemenes vai citas ogas
mascarpone siers
Dansukker zeltainais sīrups

Instrukcijas

Uzkarsē pannu, izkausē tajā sviestu un apcep maizes šķēles, līdz tās zeltaini brūnas no abām pusēm. Cukuru un kanēli izkaisa uz šķīvja, samaisa, un apviļā tajā svaigi apcepto maizīti.

Pāri klāj mascarpone sieru, svaigas ogas, mazliet Zeltainā sīrupa, un bauda ar rīta kafiju, tēju vai mineralizētu ūdeni.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.