Vasaras saldā zupa

4-6 porcijas
Vasaras saldā zupa
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

100 ml Dansukker Dzidrā cukura sīrupa
100 g Dansukker baltā smalkā cukura
5 g Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
100 ml ūdens
2-3 svaigi piparmētras zariņi
250 g melleņu
125 g zemeņu
250 g gabaliņos sagriezta un no sēklām atbrīvota arbūza
Ledus kubiņi

Dekorēšanai
Ogas un arbūza gabaliņi

Uzvāra sīrupu kopā ar vaniļas cukuru, ūdeni un piparmētru. Izņem piparmētru. Ogas un arbūzu ar blenderi sasmalcina šķidrā, viendabīgā masā. Pievieno sīrupa maisījumam. Liek ledusskapī uz vairākām stundām vai uz nakti. Deserta traukos liek ledus kubiņus un pārlej pāri zupu. Dekorē ar ogām un arbūza gabaliņiem.

Šo recepti sastādīja

Dansukker