Sastāvdaļas
260 g miltu
180 g sviesta
180 g Dansukker pūdercukura
2 olas
15 g Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
Pārkaisīšanai
Dansukker Baltās cukura pērlītes vai
Dansukker kanēļa cukurs
Instrukcijas
Sviestu puto ar pūdercukuru un vaniļas cukuru. Pa vienai pievieno olas. Beigās iemaisa miltus. Masu liek konditorejas maisiņā un izspiež cepumus gredzena formā. Pārkaisa ar cukura pērlītēm vai kanēļa cukuru. Cep 15 minūtes 180°C.
Receptes autore - Dina Gira
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Lieldienu saldumi
Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.