Sastāvdaļas
Vafeļu
150 ml kausēta sviesta
135 g Dansukker cukurbiešu cukura
180 g miltu
300 ml ūdens
Brūkļeņu krēmam
200 g mīksta sviesta
300 g Dansukker pūdercukura
3 ēdamk. brūkleņu pulvera vai ievārījuma
100 g svaigā krēmsiera
Instrukcijas
Vafeļu
Sviestu, cukuru un miltus kārtīgi sajauc, maisa līdz veidojas viendabīga mīkla. Pamazām pievieno ūdeni.
Uzkarsē vafeļu pannu un ietauko.
1 ēdamk. mīklas lej uz pannas un cep 1-3 minūtes atkarībā no cepšanas temperatūras.
Ar cepamo lāpstiņu noņem vafeli un sarullē kamēr tā karsta.
Brūkļeņu krēmam
Sviestu puto, līdz tas kļūst gaišs. Pievieno pūdercukuru, krēmsieru un brūkleņu pulveri vai ievārījumu un saputo. Krēmu pilda konditorejas tūtā un pilda vafeļu rullīšos.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Valsts svētkiem un svinībām
Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.
Piparkūkas
Vai ir kas vēl labāks par svaigi ceptu piparkūku smaržu? Jā, labāka ir vienīgi to garša. Piparkūkas var būt cietas un mīkstas, ar vai bez glazūras, kā mazas formiņas vai kā veselas mājiņas. Izlemiet paši, kādas vēlaties pagatavot.
Ziemassvētku saldumi
Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.
Ziemassvētku dzērieni
Kad aiz loga pūš saltie ziemas, nekas nav patīkamāk, kā ierausties dīvānā ar karstas kafijas vai tējas tasi rokās. Izbaudiet to, piekožot klāt sieru un kraukšķīgu maizi vai arī grauzdētus riekstus.
Saldās Ziemassvētku dāvanas
Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?
Ziemassvētku sirsniņas
Atrodiet receptes un iedvesmu unikālām Ziemassvētku sirsniņām visiem, kas jums rūp.