Vafeļu rullīši ar brūkleņu krēmu

20-25 gab.
Vafeļu rullīši ar brūkleņu krēmu
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

Vafeļu
150 ml kausēta sviesta
135 g Dansukker cukurbiešu cukura
180 g miltu
300 ml ūdens

Brūkļeņu krēmam
200 g mīksta sviesta
300 g Dansukker pūdercukura
3 ēdamk. brūkleņu pulvera vai ievārījuma
100 g svaigā krēmsiera

Vafeļu
Sviestu, cukuru un miltus kārtīgi sajauc, maisa līdz veidojas viendabīga mīkla. Pamazām pievieno ūdeni.
Uzkarsē vafeļu pannu un ietauko.
1 ēdamk. mīklas lej uz pannas un cep 1-3 minūtes atkarībā no cepšanas temperatūras.
Ar cepamo lāpstiņu noņem vafeli un sarullē kamēr tā karsta.

Brūkļeņu krēmam
Sviestu puto, līdz tas kļūst gaišs. Pievieno pūdercukuru, krēmsieru un brūkleņu pulveri vai ievārījumu un saputo. Krēmu pilda konditorejas tūtā un pilda vafeļu rullīšos.

Šo recepti sastādīja

Dansukker