Vafeļu rullīši ar brūkleņu krēmu

20-25 gab.

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

Vafeļu
150 ml kausēta sviesta
135 g Dansukker cukurbiešu cukura
180 g miltu
300 ml ūdens

Brūkļeņu krēmam
200 g mīksta sviesta
300 g Dansukker pūdercukura
3 ēdamk. brūkleņu pulvera vai ievārījuma
100 g svaigā krēmsiera

Instrukcijas

Vafeļu
Sviestu, cukuru un miltus kārtīgi sajauc, maisa līdz veidojas viendabīga mīkla. Pamazām pievieno ūdeni.
Uzkarsē vafeļu pannu un ietauko.
1 ēdamk. mīklas lej uz pannas un cep 1-3 minūtes atkarībā no cepšanas temperatūras.
Ar cepamo lāpstiņu noņem vafeli un sarullē kamēr tā karsta.

Brūkļeņu krēmam
Sviestu puto, līdz tas kļūst gaišs. Pievieno pūdercukuru, krēmsieru un brūkleņu pulveri vai ievārījumu un saputo. Krēmu pilda konditorejas tūtā un pilda vafeļu rullīšos.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.