Vafeļu rullīši ar brūkleņu krēmu

20-25 gab.

Atzīme (0 gab)

Sastāvdaļas

Vafeļu
150 ml kausēta sviesta
135 g Dansukker cukurbiešu cukura
180 g miltu
300 ml ūdens

Brūkļeņu krēmam
200 g mīksta sviesta
300 g Dansukker pūdercukura
3 ēdamk. brūkleņu pulvera vai ievārījuma
100 g svaigā krēmsiera

Instrukcijas

Vafeļu
Sviestu, cukuru un miltus kārtīgi sajauc, maisa līdz veidojas viendabīga mīkla. Pamazām pievieno ūdeni.
Uzkarsē vafeļu pannu un ietauko.
1 ēdamk. mīklas lej uz pannas un cep 1-3 minūtes atkarībā no cepšanas temperatūras.
Ar cepamo lāpstiņu noņem vafeli un sarullē kamēr tā karsta.

Brūkļeņu krēmam
Sviestu puto, līdz tas kļūst gaišs. Pievieno pūdercukuru, krēmsieru un brūkleņu pulveri vai ievārījumu un saputo. Krēmu pilda konditorejas tūtā un pilda vafeļu rullīšos.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Vasaras kūka

Kūkas vasaras svinībām un svētkiem

Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!

Mandeļu kūka ar rabarberiem

Rabarberu laiks

Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Semifredo ar aveņu un pistāciju pildījumu

Pagatavo saldējumu

Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Plūškoka kolins un Rabarberu sours

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Rabarberu sīrups

Kafijas pauze saulē

Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Šokolādes kūka

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.