Sastāvdaļas
500-600 g vistas filejas
Marinādei
2 ēd. kar. eļļas
2 ēd. kar. Dansukker Zeltainā cukura sīrupa
1/2 ēd. kar. sojas mērces
1/2 tējk. čili pastas "Sambal Oelek"
1 smalki sakapāta ķiploka daiviņa
Pupiņu salātiem
1 kārbiņa sarkano pupiņu
1 kārbiņa melno pupiņu
200 ml kubiņos sagrieztu gurķu bez sēklām
1-2 kubiņos sagriezti tomāti bez sēklām
1 sasmalcināts sarkanais sīpols
100 ml rupji sagrieztu platlapu pētersīļu
2 ēd. kar. etiķa
1 ēd. kar. Dansukker baltā smalkā cukura
Instrukcijas
Sagriež vistas fileju gabaliņos un ieliek plastmasas maisiņā. Samaisa marinādes sastāvdaļas un pārlej gaļai. Ievieto iemarinēto gaļu uz 1-2 stundām ledusskapī, pēc tam uzsprauž filejas gabaliņus uz iesmiņiem un grilē tos.
Rūpīgi noskalo pupiņas un sajauc tās ar pārējām sastāvdaļām. Ievieto maisījumu ledusskapī uz 2-3 stundām, lai garšas savilktos.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Valsts svētkiem un svinībām
Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.
Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.
Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.