Sastāvdaļas
500-600 g vistas filejas
Marinādei
2 ēd. kar. eļļas
2 ēd. kar. Dansukker Zeltainā cukura sīrupa
1/2 ēd. kar. sojas mērces
1/2 tējk. čili pastas "Sambal Oelek"
1 smalki sakapāta ķiploka daiviņa
Pupiņu salātiem
1 kārbiņa sarkano pupiņu
1 kārbiņa melno pupiņu
200 ml kubiņos sagrieztu gurķu bez sēklām
1-2 kubiņos sagriezti tomāti bez sēklām
1 sasmalcināts sarkanais sīpols
100 ml rupji sagrieztu platlapu pētersīļu
2 ēd. kar. etiķa
1 ēd. kar. Dansukker baltā smalkā cukura
Instrukcijas
Sagriež vistas fileju gabaliņos un ieliek plastmasas maisiņā. Samaisa marinādes sastāvdaļas un pārlej gaļai. Ievieto iemarinēto gaļu uz 1-2 stundām ledusskapī, pēc tam uzsprauž filejas gabaliņus uz iesmiņiem un grilē tos.
Rūpīgi noskalo pupiņas un sajauc tās ar pārējām sastāvdaļām. Ievieto maisījumu ledusskapī uz 2-3 stundām, lai garšas savilktos.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Rabarberu laiks
Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Pagatavo saldējumu
Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē
Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Kūkas vasaras svinībām un svētkiem
Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.