Uz iesma cepta vistas fileja ar pupiņu salātiem - Receptes

Uz iesma cepta vistas fileja ar pupiņu salātiem

4 porcijas
Uz iesma cepta vistas fileja ar pupiņu salātiem
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

500-600 g vistas filejas

Marinādei
2 ēd. kar. eļļas
2 ēd. kar. Dansukker Zeltainā cukura sīrupa
1/2 ēd. kar. sojas mērces
1/2 tējk. čili pastas "Sambal Oelek"
1 smalki sakapāta ķiploka daiviņa

Pupiņu salātiem
1 kārbiņa sarkano pupiņu
1 kārbiņa melno pupiņu
200 ml kubiņos sagrieztu gurķu bez sēklām
1-2 kubiņos sagriezti tomāti bez sēklām
1 sasmalcināts sarkanais sīpols
100 ml rupji sagrieztu platlapu pētersīļu
2 ēd. kar. etiķa
1 ēd. kar. Dansukker baltā smalkā cukura

Sagriež vistas fileju gabaliņos un ieliek plastmasas maisiņā. Samaisa marinādes sastāvdaļas un pārlej gaļai. Ievieto iemarinēto gaļu uz 1-2 stundām ledusskapī, pēc tam uzsprauž filejas gabaliņus uz iesmiņiem un grilē tos.

Rūpīgi noskalo pupiņas un sajauc tās ar pārējām sastāvdaļām. Ievieto maisījumu ledusskapī uz 2-3 stundām, lai garšas savilktos.

Šo recepti sastādīja

Dansukker

;