Uz iesma cepta vistas fileja ar pupiņu salātiem

4 porcijas

Atzīme (26 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

500-600 g vistas filejas

Marinādei
2 ēd. kar. eļļas
2 ēd. kar. Dansukker Zeltainā cukura sīrupa
1/2 ēd. kar. sojas mērces
1/2 tējk. čili pastas "Sambal Oelek"
1 smalki sakapāta ķiploka daiviņa

Pupiņu salātiem
1 kārbiņa sarkano pupiņu
1 kārbiņa melno pupiņu
200 ml kubiņos sagrieztu gurķu bez sēklām
1-2 kubiņos sagriezti tomāti bez sēklām
1 sasmalcināts sarkanais sīpols
100 ml rupji sagrieztu platlapu pētersīļu
2 ēd. kar. etiķa
1 ēd. kar. Dansukker baltā smalkā cukura

Instrukcijas

Sagriež vistas fileju gabaliņos un ieliek plastmasas maisiņā. Samaisa marinādes sastāvdaļas un pārlej gaļai. Ievieto iemarinēto gaļu uz 1-2 stundām ledusskapī, pēc tam uzsprauž filejas gabaliņus uz iesmiņiem un grilē tos.

Rūpīgi noskalo pupiņas un sajauc tās ar pārējām sastāvdaļām. Ievieto maisījumu ledusskapī uz 2-3 stundām, lai garšas savilktos.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.