Trifeļu kūka

20 gab.
Trifeļu kūka
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

300 ml saldā krējuma
2 tbsp Dansukker glikozes sīrupa
1 t.kar svaiga rīvēta ingvera
300 g tumšās šokolādes
200 ml mandeļu makarūnu vai citu drupinātu biskvītu
200 ml riekstu maisījuma
200 ml Pimpim aveņu konfekšu

Saldo krējumu, glikozes sīrupu un ingveru uzvāra. Pievieno drupinātu šokolādi un turpina maisīt, līdz tā izkususi. Taisnstūra veidni izklāj ar foliju un piepilda ar šokolādes maisījuma kārtu. Bļodā sajauc riekstu, cepumu un konfekšu maisījumu un iejauc to šokolādes masā. Atdzesē. Pirms pasniegšanas izgāž no formas un sagriež gabaliņos.

Šo recepti sastādīja

Dansukker