Šokolādes un aveņu bumbiņas

Apmēram 40 gab.
Šokolādes un aveņu bumbiņas
Vērtējums: (0 gab.)

Sastāvdaļas

  • 175 g sviesta istabas temperatūrā
  • 180 g Dansukker tumšā Muscovado cukura
  • 2 tējkar. Dansukker Vaniļas cukura
  • 3 ēdamkar. kakao pulvera
  • 50 g tumšās šokolādes, drupinātas
  • 210 g auzu pārslu
  • 1 ēdamkar. konjaka vai ābolu sulas
  • 2 ēdamkar. saldētu, drupinātu aveņu

Dekorēšanai

  • 100 g izkausētas tumšās šokolādes
  • Saldētas, drupinātas avenes

Mīkstu sviestu un cukuru sakuļ viendabīgā masā. Pievieno kakao pulveri, šokolādes skaidiņas, auzu pārslas un konjaku vai ābolu sulu. Beigās pievieno saldētas, drupinātas avenes.

No masas veido bumbiņas, iemērc katru izkausētā šokolādē, novieto uz cepampapīra un dekorē ar drupinātām, saldētām avenēm.

Šo recepti sastādīja

Dansukker