Sastāvdaļas
Siera kūkas pildījumam
130 g krēmsiera
30 g Dansukker pūdercukura
3 g vaniļas cukura ar dabīgo vaniļu
Šokolādes cepumiem
125 g sviesta istabas temperatūra
150 g Dansukker Farīna cukura
1 ola
150 g kviešu miltu
40 g kakao
3 g pārtikas sodas
1 šķipsniņa sāls
100 g tumšās šokolādes
Instrukcijas
Sastāvdaļas siera kūkas pildījumam vieglām kustībām, ātri samaisa kopā. Izmantojot 2 karotes, mīklu sadala piciņās uz cepampapīra loksnes, mēģinot padarīt tās pēc iespējas apaļākas. Liek saldētavā uz apmēram 1 stundu.
Pagatavo šokolādes cepumus. Bļodā sajauc sviestu un brūno cukuru. Pievieno olas un samaisa. Sausās sastāvdaļas sajauc un iesijā mīklā, vēl nedaudz apmaisot. Šokolādi sadrupina un arī iemaisa mīklā.
Mīklu novieto atpūsties ledusskapī apmēram 20 minūtes. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 °C augšējā un apakšējā siltuma režīmā.
Cepumu mīklu sadala 12 bumbiņās, kas sver apmēram 50 gramus katra. Katrā bumbiņā iespiež saldēto krēma piciņu un izrullē. Liek uz cepešpannas ar cepampapīru, atstājot atstarpes starp cepumiem.
Cep cepeškrāsns vidusdaļā apmēram 12-15 minūtes.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai
Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Gardumi ar vasaras ogām
Cep konditorejas izstrādājumus ar vasaras ogām un cienā ar mājās gatavotiem gardumiem. Pīrāgs vai kūka ar svaigām, skābenām ogām ir lielisks gardums pēcpusdienas kafijas pauzē. Izmanto vasaras ogas un svini brīvdienas.

Sīrupi vasarā
Gatavo sīrupus vasarā un uzglabā savas iemīļotākās ogas un augļus pudelēs. Pagatavot sīrupu ir vieglāk nekā tu domā. Skaties zemāk mūsu lieliskās receptes iedvesmai. Sīrupu vari pasniegt uzreiz vai arī noglabāt gaidāmajam tumšajam gadalaikam. Uzglabā vēsā vietā vai sasaldē.

Mellenes – labākās meža ogas
Mellenes tomēr ir labākās meža ogas. Melleņu sezona sākas jūlijā un var ilgt līdz rudens sākumam. Izmanto meža melleņu iespējas un cep pīrāgus, gatavo ievārījumus un sīrupus.

Burvīgās avenes
Mūsu burvīgās avenes ar savu patīkamo garšu lieliski iederas konditorejas izstrādājumos un desertos, un, tāpat kā zemenes, tās var ēst svaigas. Avenes atradīsi gan augļu dārzā, gan mežā. Izmanto avenes gan mājās gatavotos pīrāgos, gan aveņu krēmos.

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.