Šokolādes cepumi ar sierakūkas pildījumu

Bagātīgi un kraukšķīgi šokolādes cepumi ar mīkstu, krēmīgu siera kūkas pildījumu! Jauna un garšīga recepte, kas iepriecinās ciemiņus un arī Ziemassvētku vecīti.

12 cepumi

PT1H

1,5 stundas

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

Siera kūkas pildījumam
130 g krēmsiera
30 g Dansukker pūdercukura
3 g vaniļas cukura ar dabīgo vaniļu

Šokolādes cepumiem
125 g sviesta istabas temperatūra
150 g Dansukker Farīna cukura
1 ola
150 g kviešu miltu
40 g kakao
3 g pārtikas sodas
1 šķipsniņa sāls
100 g tumšās šokolādes

Instrukcijas

Sastāvdaļas siera kūkas pildījumam vieglām kustībām, ātri samaisa kopā. Izmantojot 2 karotes, mīklu sadala piciņās uz cepampapīra loksnes, mēģinot padarīt tās pēc iespējas apaļākas. Liek saldētavā uz apmēram 1 stundu.

Pagatavo šokolādes cepumus. Bļodā sajauc sviestu un brūno cukuru. Pievieno olas un samaisa. Sausās sastāvdaļas sajauc un iesijā mīklā, vēl nedaudz apmaisot. Šokolādi sadrupina un arī iemaisa mīklā.

Mīklu novieto atpūsties ledusskapī apmēram 20 minūtes. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 °C augšējā un apakšējā siltuma režīmā.

Cepumu mīklu sadala  12 bumbiņās, kas sver apmēram 50 gramus katra. Katrā bumbiņā iespiež saldēto krēma piciņu un izrullē. Liek uz cepešpannas ar cepampapīru, atstājot atstarpes starp cepumiem.

Cep cepeškrāsns vidusdaļā apmēram 12-15 minūtes.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Plūmju galete ar mandeļu pārslām

Plūmju raža

Plūmes ir vienas no ierastākajām ogām augļu dārzos, un tās var izmantot arī desertu un marmelāžu gatavošanā. Kāpēc gan nepagatavot gardu plūmju marmelādi vai čatniju, ko pasniegt kopā ar sieru? Pamēģini arī mūsu neatkārtojamo plūmju pīrāgu!

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.