Šokolādes bumbiņas

Apmēram 10 gab. 25 minūtes
Šokolādes bumbiņas
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

  • 2-3 ēdamkar. kafijas
  • 100 g sviesta istabas temperatūrā
  • 140 g Dansukker tumšā Muscovado cukura
  • 4 ēdamkar. kakao pulvera
  • 2 tējkar. Dansukker Vaniļas cukura
  • 120 g auzu pārslu
  • 1 tējkar. malta kanēļa
  • 1/4 tējkar. malta kardamona

Dekorēšanai

  • dažādu krāsu cukura pērlītes

Pagatavo kafiju un atdzesē to. Pārējās sastāvdaļas samaisa. Pievieno kafiju, rūpīgi samīca un ar rokām izveido bumbiņas.

Apviļā cukura pērlītēs.

Šo recepti sastādīja

Dansukker