Sniega pikas

50 kūkas

Atzīme (2 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

225 g sviesta
45 g Dansukker pūdercukura
¼ tējk. sāls
2 tējk. Dansukker Vaniļas cukura
3 ēdamk. kukurūzas miltu
200 ml kokosriekstu skaidiņu
300 g miltu
300 g Dansukker pūdercukura kūciņu apviļāšanai

Instrukcijas

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 175°C. Cepamo pannu izklāj ar cepamo papīru.
Sviestu saputo, līdz tas iegūst krēmveida konsistenci, pievieno pūdercukuru, sāli un izmaisa. Pievieno vaniļas cukuru, kukurūzas miltus un kokosriekstu skaidiņas. Lēni putojot, pamazām pievieno miltus, līdz iegūst viendabīgu mīklu.
No mīklas veido bumbiņas (1 ēdamkarote katrai bumbiņai), kārto uz cepamās pannas un cep 16-18 minūtes. Bumbiņas izņem no krāsns un dažas minūtes atstāj atdzist. Kamēr siltas, bumbiņas apviļā pūdercukurā un novieto uz redeļu statīva atdzist. Pirms pasniegšanas bumbiņas vēlreiz apviļā pūdercukurā.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.