Sniega pikas

50 kūkas

Atzīme (2 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

225 g sviesta
45 g Dansukker pūdercukura
¼ tējk. sāls
2 tējk. Dansukker Vaniļas cukura
3 ēdamk. kukurūzas miltu
200 ml kokosriekstu skaidiņu
300 g miltu
300 g Dansukker pūdercukura kūciņu apviļāšanai

Instrukcijas

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 175°C. Cepamo pannu izklāj ar cepamo papīru.
Sviestu saputo, līdz tas iegūst krēmveida konsistenci, pievieno pūdercukuru, sāli un izmaisa. Pievieno vaniļas cukuru, kukurūzas miltus un kokosriekstu skaidiņas. Lēni putojot, pamazām pievieno miltus, līdz iegūst viendabīgu mīklu.
No mīklas veido bumbiņas (1 ēdamkarote katrai bumbiņai), kārto uz cepamās pannas un cep 16-18 minūtes. Bumbiņas izņem no krāsns un dažas minūtes atstāj atdzist. Kamēr siltas, bumbiņas apviļā pūdercukurā un novieto uz redeļu statīva atdzist. Pirms pasniegšanas bumbiņas vēlreiz apviļā pūdercukurā.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Upeņu plātsmaize ar vaniļu

Gardumi ar vasaras ogām

Cep konditorejas izstrādājumus ar vasaras ogām un cienā ar mājās gatavotiem gardumiem. Pīrāgs vai kūka ar svaigām, skābenām ogām ir lielisks gardums pēcpusdienas kafijas pauzē. Izmanto vasaras ogas un svini brīvdienas.

Sīrupi vasarā

Sīrupi vasarā

Gatavo sīrupus vasarā un uzglabā savas iemīļotākās ogas un augļus pudelēs. Pagatavot sīrupu ir vieglāk nekā tu domā. Skaties zemāk mūsu lieliskās receptes iedvesmai. Sīrupu vari pasniegt uzreiz vai arī noglabāt gaidāmajam tumšajam gadalaikam. Uzglabā vēsā vietā vai sasaldē.

Melleņu ievārījums

Mellenes – labākās meža ogas

Mellenes tomēr ir labākās meža ogas. Melleņu sezona sākas jūlijā un var ilgt līdz rudens sākumam. Izmanto meža melleņu iespējas un cep pīrāgus, gatavo ievārījumus un sīrupus.

Laima tarte ar aveņu Marmora pildījumu

Burvīgās avenes

Mūsu burvīgās avenes ar savu patīkamo garšu lieliski iederas konditorejas izstrādājumos un desertos, un, tāpat kā zemenes, tās var ēst svaigas. Avenes atradīsi gan augļu dārzā, gan mežā. Izmanto avenes gan mājās gatavotos pīrāgos, gan aveņu krēmos.

Plūškoka sangrija

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.