225 g sviesta
45 g Dansukker pūdercukura
¼ tējk. sāls
2 tējk. Dansukker Vaniļas cukura
3 ēdamk. kukurūzas miltu
200 ml kokosriekstu skaidiņu
300 g miltu
300 g Dansukker pūdercukura kūciņu apviļāšanai
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 175°C. Cepamo pannu izklāj ar cepamo papīru.
Sviestu saputo, līdz tas iegūst krēmveida konsistenci, pievieno pūdercukuru, sāli un izmaisa. Pievieno vaniļas cukuru, kukurūzas miltus un kokosriekstu skaidiņas. Lēni putojot, pamazām pievieno miltus, līdz iegūst viendabīgu mīklu.
No mīklas veido bumbiņas (1 ēdamkarote katrai bumbiņai), kārto uz cepamās pannas un cep 16-18 minūtes. Bumbiņas izņem no krāsns un dažas minūtes atstāj atdzist. Kamēr siltas, bumbiņas apviļā pūdercukurā un novieto uz redeļu statīva atdzist. Pirms pasniegšanas bumbiņas vēlreiz apviļā pūdercukurā.
Šo recepti sastādīja