Smilšu mīklas sirsniņas

Apm. 30 gab.

Atzīme (14 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

400 g kviešu miltu
200 g sviesta vai margarīna
100 g Dansukker pūdercukura
1 tējk. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
1 olas dzeltenums

Sarkanā pārtikas krāsviela

Divas dažādu lielumu sirdsveida formiņas

Instrukcijas

Sajauc sastāvdaļas viendabīgā mīklā. Paņem trešdaļu mīklas un ar pārtikas krāsvielu iekrāso rozā krāsā. Ļauj mīklai atdzist vismaz 30 minūtes.

Izrullē vispirms gaišo mīklu un, izmantojot formiņu, izveido sirsniņas. Uzliek uz plāts, kas izklāta ar cepamo papīru. Pēc tam izrullē krāsaino mīklu un, izmantojot formiņu, izveido nedaudz mazākas sirsniņas. Viegli iespiež mazākās, krāsainās sirsniņas gaišajās sirsniņās. Cep cepeškrāsnī 175°C aptuveni 10 minūtes.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Burkānkūkas suflē

Valsts svētkiem un svinībām

Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Šokolādes makarūni

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.