Sastāvdaļas
400 g kviešu miltu
200 g sviesta vai margarīna
50 g Dansukker smalkā cukura
1 tējkarote Dansukker vaniļas cukura
1 olas dzeltenums
Glazūrai
500 g Dansukker pūdercukura
1 ēdamkarote kausēta sviesta
1-2 ēdamkarotes ūdens
pārtikas krāsvielas
Instrukcijas
Uz mīklas dēļa samaisi sastāvdaļas, līdz veidojas stingra mīkla. Ļauj atdzist ledusskapī vismaz 30 minūtes. Izrullē mīklu apmēram 3 mm biezā kārtā. Veido cepumiņus pēc šablona vai parauga. Izkārto uz plāts, kas izklāta ar cepamo papīru. Cep krāsns vidū 225 °C apmēram 8 minūtes.
Sajauc pūdercukuru ar ūdeni un izkausētu sviestu viendabīgā masā. Sadali glazūru un pēc vēlēšanās pievieno pārtikas krāsvielu. Atdzisušus cepumiņus garnē ar glazūru.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Lieldienu saldumi
Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.