Sīrupa cepumiņi ar kaltētām ogām

20-30 gab.
Sīrupa cepumiņi ar kaltētām ogām
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

250 ml speltas miltu
50 ml sezama sēklu
2 tējkar. Dansukker vaniļas cukura
100 g sviesta
75 ml Dansukker cukurniedru sīrupa
50 g tumšās šokolādes
30 g kaltētu ogu, piem., kazeņu, fizāļu vai ķiršu                        

Miltus, sezama sēklas, vaniļas cukuru un sviestu sastrādā drupanā masā. Pievieno sīrupu, pēc tam šokolādi, ogas, un visu sastrādā mīklā. Mīklu izveltnē garā rullī, ietin pārtikas plēvē un atstāj uz vienu stundu ledusskapī. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 175 °C. Mīklas rulli sagriež 1 cm biezās ripās. Tās kārto uz cepampapīru apklātas cepešpannas un cep apmēram 10 minūtes. Atdzesē uz restītēm.

Šo recepti sastādīja

Dansukker