Siļķe mārrutkos

Siļķe mārrutku mērcē ir ideāli piemērota Lieldienām. Tā ir aromatizēta ar mārrutkiem, āboliem un pētersīļiem un būs lieliska uzkoda svētku brokastīm.

1 burciņa

PT25M

30 minūtes

Atzīme (1 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

150 g turku jogurta
100 g krējuma siera
40 g Dansukker tumšā sīrupa
1 laima sula un miziņa
Puse sarkanā sīpola
Pussaišķītis svaigu pētersīļu
Puse ābola
1 iepakojums marinētu siļķu, sagrieztas šķēlēs
mārrutki, apm. 4-5 cm
sāls
baltie pipari

Dekorēšanai
svaigi pētersīļi

Instrukcijas

Jogurtu, krējuma sieru, sīrupu, laima sulu un miziņu samaisa krēmveida masā. Sasmalcina sarkano sīpolu un pētersīļus. Noskalo un plānās šķēlītēs sagriež ābola pusi. Visu samaisa un pievieno siļķu gabaliņus.

Papildina ar rīvētiem mārrutkiem, sāli un baltajiem pipariem. Masu liek tīrā stikla burciņā, cieši aizvāko un novieto ledusskapī. Pirms pasniegšanas dekorē ar sasmalcinātiem pētersīļiem. Produkts jāizlieto nedēļas laikā.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.