Siļķe mārrutkos

Siļķe mārrutku mērcē ir ideāli piemērota Lieldienām. Tā ir aromatizēta ar mārrutkiem, āboliem un pētersīļiem un būs lieliska uzkoda svētku brokastīm.

1 burciņa

PT25M

30 minūtes

Atzīme (1 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

150 g turku jogurta
100 g krējuma siera
40 g Dansukker tumšā sīrupa
1 laima sula un miziņa
Puse sarkanā sīpola
Pussaišķītis svaigu pētersīļu
Puse ābola
1 iepakojums marinētu siļķu, sagrieztas šķēlēs
mārrutki, apm. 4-5 cm
sāls
baltie pipari

Dekorēšanai
svaigi pētersīļi

Instrukcijas

Jogurtu, krējuma sieru, sīrupu, laima sulu un miziņu samaisa krēmveida masā. Sasmalcina sarkano sīpolu un pētersīļus. Noskalo un plānās šķēlītēs sagriež ābola pusi. Visu samaisa un pievieno siļķu gabaliņus.

Papildina ar rīvētiem mārrutkiem, sāli un baltajiem pipariem. Masu liek tīrā stikla burciņā, cieši aizvāko un novieto ledusskapī. Pirms pasniegšanas dekorē ar sasmalcinātiem pētersīļiem. Produkts jāizlieto nedēļas laikā.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Burkānkūkas suflē

Valsts svētkiem un svinībām

Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Šokolādes makarūni

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.