Siļķe mārrutkos

Siļķe mārrutku mērcē ir ideāli piemērota Lieldienām. Tā ir aromatizēta ar mārrutkiem, āboliem un pētersīļiem un būs lieliska uzkoda svētku brokastīm.

1 burciņa

PT25M

30 minūtes

Atzīme (1 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

150 g turku jogurta
100 g krējuma siera
40 g Dansukker tumšā sīrupa
1 laima sula un miziņa
Puse sarkanā sīpola
Pussaišķītis svaigu pētersīļu
Puse ābola
1 iepakojums marinētu siļķu, sagrieztas šķēlēs
mārrutki, apm. 4-5 cm
sāls
baltie pipari

Dekorēšanai
svaigi pētersīļi

Instrukcijas

Jogurtu, krējuma sieru, sīrupu, laima sulu un miziņu samaisa krēmveida masā. Sasmalcina sarkano sīpolu un pētersīļus. Noskalo un plānās šķēlītēs sagriež ābola pusi. Visu samaisa un pievieno siļķu gabaliņus.

Papildina ar rīvētiem mārrutkiem, sāli un baltajiem pipariem. Masu liek tīrā stikla burciņā, cieši aizvāko un novieto ledusskapī. Pirms pasniegšanas dekorē ar sasmalcinātiem pētersīļiem. Produkts jāizlieto nedēļas laikā.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Upeņu plātsmaize ar vaniļu

Gardumi ar vasaras ogām

Cep konditorejas izstrādājumus ar vasaras ogām un cienā ar mājās gatavotiem gardumiem. Pīrāgs vai kūka ar svaigām, skābenām ogām ir lielisks gardums pēcpusdienas kafijas pauzē. Izmanto vasaras ogas un svini brīvdienas.

Sīrupi vasarā

Sīrupi vasarā

Gatavo sīrupus vasarā un uzglabā savas iemīļotākās ogas un augļus pudelēs. Pagatavot sīrupu ir vieglāk nekā tu domā. Skaties zemāk mūsu lieliskās receptes iedvesmai. Sīrupu vari pasniegt uzreiz vai arī noglabāt gaidāmajam tumšajam gadalaikam. Uzglabā vēsā vietā vai sasaldē.

Melleņu ievārījums

Mellenes – labākās meža ogas

Mellenes tomēr ir labākās meža ogas. Melleņu sezona sākas jūlijā un var ilgt līdz rudens sākumam. Izmanto meža melleņu iespējas un cep pīrāgus, gatavo ievārījumus un sīrupus.

Laima tarte ar aveņu Marmora pildījumu

Burvīgās avenes

Mūsu burvīgās avenes ar savu patīkamo garšu lieliski iederas konditorejas izstrādājumos un desertos, un, tāpat kā zemenes, tās var ēst svaigas. Avenes atradīsi gan augļu dārzā, gan mežā. Izmanto avenes gan mājās gatavotos pīrāgos, gan aveņu krēmos.

Plūškoka sangrija

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.