Siļķe citronu marinādē

Atzīme (4 gab)

Sastāvdaļas

4 sālītas siļķu filejas, iepriekš izmērcētas
1 gredzenos sagriezts puravs
50 g smalki sakapātu diļļu

Marinādei
Sula no 3 citroniem
100 ml ūdens
150 g Dansukker baltā smalkā cukura
1 lauru lapa
5 ml saberztu balto piparu
5 ml saberztu (rupjos gabalos) smaržīgo piparu
3 krustnagliņas

Instrukcijas

Siļķi rūpīgi noskalo un sagriež gabalos. Katliņā sajauc marinādes sastāvdaļas un uzvāra. Ļauj marinādei atdzist. Burkā kārtām saliek siļķi, puravu un dilles. Pārlej pāri atdzesēto marinādi. Tur ledusskapī vismaz 24 stundas pirms pasniegšanas.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Ziemassvētku kūkas

Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā.

Ziemassvētku saldumi

Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.

Ziemassvētku cepumi

Ziemassvētkos galdā likt varam ne tikai piparkūkas! Klasiskie cepumi ar Ziemassvētku pieskaņu lieliski iederēsies, baudot kafijas pauzi Ziemassvētkos.

Saldās Ziemassvētku dāvanas

Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?

Ziemassvētku deserti

Ziemas vidū apkārt virmo klementīnu un safrāna smarža. Šī smarža vēstī, ka uz zemes ir arī tādas vietas, kur nav tik tumšs un tik auksts, kā pie mums, ziemeļos.

Ziemassvētku dzērieni

Kad aiz loga pūš saltie ziemas, nekas nav patīkamāk, kā ierausties dīvānā ar karstas kafijas vai tējas tasi rokās. Izbaudiet to, piekožot klāt sieru un kraukšķīgu maizi vai arī grauzdētus riekstus.