Sastāvdaļas
1 gredzenos sagriezts puravs
50 g smalki sakapātu diļļu
Marinādei
Sula no 3 citroniem
100 ml ūdens
150 g Dansukker baltā smalkā cukura
1 lauru lapa
5 ml saberztu balto piparu
5 ml saberztu (rupjos gabalos) smaržīgo piparu
3 krustnagliņas
Instrukcijas
Siļķi rūpīgi noskalo un sagriež gabalos. Katliņā sajauc marinādes sastāvdaļas un uzvāra. Ļauj marinādei atdzist. Burkā kārtām saliek siļķi, puravu un dilles. Pārlej pāri atdzesēto marinādi. Tur ledusskapī vismaz 24 stundas pirms pasniegšanas.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Rabarberu laiks
Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Pagatavo saldējumu
Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē
Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Kūkas vasaras svinībām un svētkiem
Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.