Sastāvdaļas
15 gab. vidēji saldu cepumu
75 g sviesta vai margarīna
Pildījumam
200 ml biezpiena
200 ml skāba krējuma 30%
100 g Dansukker želejas cukura „Multi”
Garnējumam
250 g svaigu vai saldētu ogu, piemēram, avenes
400 ml ogu sulas bez cukura, vislabāk – no tādām pašām ogām, kādas izvēlētas izmanot
200 g Dansukker želejas cukura „Multi”
Instrukcijas
Cepumus sadrupina. Izkausē sviestu / margarīnu, pārlej cepumu drupatām un kārtīgi samaisa. Masu izklāj kūkas veidnē ar malām. 100 ml skābā krējuma iemaisa želejas cukuru un vāra 30 sekundes. Pievieno atlikušo krējumu un caur sietu izberztu biezpienu. Kārtīgi izmaisa. Masu klāj veidnē virs cepumiem. Atdzesē. Kūku dekorē ar ogām. Lielas ogas, piemēram, zemenes, jāsagriež mazākos gabaliņos. Ogu sulu un želejas cukuru sajauc un vāra 30 sekundes. Noņem no plīts un ļauj atdzist. Noklāj ogas ar želeju. Līdz pasniegšanai kūku atdzesē ledusskapī.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Pagatavo saldējumu
Vasarā pagatavo savu saldējumu! Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes.

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Gardumi ar vasaras ogām
Pīrāgs vai kūka ar svaigām, skābenām ogām ir lielisks gardums pēcpusdienas kafijas pauzē. Izmanto vasaras ogas un svini brīvdienas.

Ievārījumi un sīrupi
Savu ievārījumu un sīrupu pagatavošana ir vienkārša. Cukurs izceļ ogu un augļu garšu un ļauj uzglabāt ievārījumu droši un ilgi.

Vasaras deserti
Karstā laikā ir īpaši patīkami, ja vari cienāt ar saldskābu un atsvaidzinošu vasaras desertu, ko pasniedz grila vakara vai vasaras ballītes noslēgumā.

Vasaras brokastis
Šeit esam apkopojuši mūsu labāko un relaksējošāko vasaras brokastu receptes. Ar ko vēlies sākt dienu?