Sarkano sīpolu un čili marināde

0,5 l 25 minūtes
Marinēti sarkanie sīpoli un čili ir ļoti garda piedeva vairumam ēdienu, un tie ir vienkārši pagatavojami. Piektdienas pusdienās kā piedevu hamburgeriem vai tako izmanto marinētus sarkanos sīpolus un čili.
Sarkano sīpolu un čili marināde
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

  • 2 sarkanie sīpoli
  • 1 čili
  • 100 ml etiķa (12%)
  • 180 g Dansukker Cukurniedru sīrupa
  • 300 ml ūdens

Sarkanos sīpolus nomizo un sagriež šķēlēs. Čili noskalo un sakapā. Abus kārto burciņās.

Etiķi, cukuru un ūdeni uzvāra un pārlej dārzeņiem. Atdzesē, aizvāko un uzglabā vēsumā.

Šo recepti sastādīja

Dansukker