Sarkanā kāposta salāti

Sarkanā kāposta salāti
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

500 g strēmelēs sagriezta sarkanā kāposta
200 g strēmelēs sagriezta purava
100 g smalcinātu pētersīļu
1 granātābols

Marinādei
2 ēd. kar. Dansukker Dzidrā cukura sīrupa
2 ēd. kar. olīveļļas
2 ēd. kar. balzamiko etiķa
2 ēd. kar. ābolu sulas koncentrāta
1 tējk. malta kanēļa

Traukā ieliek sarkano kāpostu, puravu un pētersīļus. Pārgriež granātābolu, izņem serdi un pievieno salātiem. Sajauc marinādes sastāvdaļas. Pārlej salātus ar marinādi un samaisa. Noliek vēsā vietā uz vismaz 1 stundu.

Šo recepti sastādīja

Dansukker