Saldie kokosriekstu kumosiņi

Apmēram 30 gab.
Saldie kokosriekstu kumosiņi
Vērtējums: (0 gab.)

Sastāvdaļas

  • 90 g Dansukker Tumšā Muscovado cukura
  • 2 ēdamkar. Dansukker Cukurniedru sīrupa
  • 35 g kokosriekstu skaidiņu
  • 130 g kapātu mandeļu
  • 100 ml iebiezinātā (kondensētā) piena ar cukuru
  • 200 g tumšās šokolādes čipsu vai drupinātas tumšās šokolādes

Virskārtai

  • kokosriekstu skaidiņas
  • drupinātas mandeles
  • pārtikas rotājumi

Bļodā samaisa cukuru, kokosriekstus, mandeles un kondensēto pienu. Masu saveļ mazās bumbiņās un atdzesē ledusskapī vismaz 30 minūtes. Izkausē šokolādi. Katru bumbiņu apmērcē šokolādē un novieto uz cepampapīra, līdz šokolāde sacietējusi. Dekorē pēc izvēles.

Šo recepti sastādīja

Dansukker