Saldējuma torte

Apm. 8 porc.

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

12 cepumi “Digestive”. To vietā var izmantot cepumus "Selga" vai auzu pārslu cepumus
300 ml trekna saldā krējuma
20 g Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
3 olu dzeltenumi
100 g svaigā siera ("Filadelfijas", "Kārums" vai tml.)
180 g Dansukker pūdercukura
3 olu baltumi

Piedevas (pēc izvēles)
75 ml punša vai liķiera
100 g sīki sasmalcinātu augļu vai ogu
100 g sasmalcinātas šokolādes
100 g grauzdētu sasmalcinātu lazdu riekstu

Instrukcijas

Cepumus sadrupina un ieber tortes formā ar noņemamiem sāniem. Atliek malā. Saputo saldo krējumu un vaniļas cukuru, līdz sāk veidoties mīksti izcilīši. Atsevišķā traukā sakuļ olu dzeltenumus, sieru un pūdercukuru, līdz masa kļūst gaisīga. Pēc izvēles var pievienot piedevas. Atsevišķā traukā saputo olu baltumu, līdz tas ir stingrs. Saputoto krējumu iecilā siera maisījumā, tad uzmanīgi pievieno olu baltumu. Maisījumu izvieto pāri sasmalcinātajiem cepumiem. Saldē vismaz 2 stundas. Torti dekorē ar svaigiem augļiem, ogām vai rīvētu šokolādi.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Upeņu plātsmaize ar vaniļu

Gardumi ar vasaras ogām

Cep konditorejas izstrādājumus ar vasaras ogām un cienā ar mājās gatavotiem gardumiem. Pīrāgs vai kūka ar svaigām, skābenām ogām ir lielisks gardums pēcpusdienas kafijas pauzē. Izmanto vasaras ogas un svini brīvdienas.

Sīrupi vasarā

Sīrupi vasarā

Gatavo sīrupus vasarā un uzglabā savas iemīļotākās ogas un augļus pudelēs. Pagatavot sīrupu ir vieglāk nekā tu domā. Skaties zemāk mūsu lieliskās receptes iedvesmai. Sīrupu vari pasniegt uzreiz vai arī noglabāt gaidāmajam tumšajam gadalaikam. Uzglabā vēsā vietā vai sasaldē.

Melleņu ievārījums

Mellenes – labākās meža ogas

Mellenes tomēr ir labākās meža ogas. Melleņu sezona sākas jūlijā un var ilgt līdz rudens sākumam. Izmanto meža melleņu iespējas un cep pīrāgus, gatavo ievārījumus un sīrupus.

Laima tarte ar aveņu Marmora pildījumu

Burvīgās avenes

Mūsu burvīgās avenes ar savu patīkamo garšu lieliski iederas konditorejas izstrādājumos un desertos, un, tāpat kā zemenes, tās var ēst svaigas. Avenes atradīsi gan augļu dārzā, gan mežā. Izmanto avenes gan mājās gatavotos pīrāgos, gan aveņu krēmos.

Plūškoka sangrija

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.