Sastāvdaļas
300 ml trekna saldā krējuma
20 g Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
3 olu dzeltenumi
100 g svaigā siera ("Filadelfijas", "Kārums" vai tml.)
180 g Dansukker pūdercukura
3 olu baltumi
Piedevas (pēc izvēles)
75 ml punša vai liķiera
100 g sīki sasmalcinātu augļu vai ogu
100 g sasmalcinātas šokolādes
100 g grauzdētu sasmalcinātu lazdu riekstu
Instrukcijas
Cepumus sadrupina un ieber tortes formā ar noņemamiem sāniem. Atliek malā. Saputo saldo krējumu un vaniļas cukuru, līdz sāk veidoties mīksti izcilīši. Atsevišķā traukā sakuļ olu dzeltenumus, sieru un pūdercukuru, līdz masa kļūst gaisīga. Pēc izvēles var pievienot piedevas. Atsevišķā traukā saputo olu baltumu, līdz tas ir stingrs. Saputoto krējumu iecilā siera maisījumā, tad uzmanīgi pievieno olu baltumu. Maisījumu izvieto pāri sasmalcinātajiem cepumiem. Saldē vismaz 2 stundas. Torti dekorē ar svaigiem augļiem, ogām vai rīvētu šokolādi.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Valsts svētkiem un svinībām
Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.
Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.
Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.