Saldējuma torte

Apm. 8 porc.

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

12 cepumi “Digestive”. To vietā var izmantot cepumus "Selga" vai auzu pārslu cepumus
300 ml trekna saldā krējuma
20 g Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
3 olu dzeltenumi
100 g svaigā siera ("Filadelfijas", "Kārums" vai tml.)
180 g Dansukker pūdercukura
3 olu baltumi

Piedevas (pēc izvēles)
75 ml punša vai liķiera
100 g sīki sasmalcinātu augļu vai ogu
100 g sasmalcinātas šokolādes
100 g grauzdētu sasmalcinātu lazdu riekstu

Instrukcijas

Cepumus sadrupina un ieber tortes formā ar noņemamiem sāniem. Atliek malā. Saputo saldo krējumu un vaniļas cukuru, līdz sāk veidoties mīksti izcilīši. Atsevišķā traukā sakuļ olu dzeltenumus, sieru un pūdercukuru, līdz masa kļūst gaisīga. Pēc izvēles var pievienot piedevas. Atsevišķā traukā saputo olu baltumu, līdz tas ir stingrs. Saputoto krējumu iecilā siera maisījumā, tad uzmanīgi pievieno olu baltumu. Maisījumu izvieto pāri sasmalcinātajiem cepumiem. Saldē vismaz 2 stundas. Torti dekorē ar svaigiem augļiem, ogām vai rīvētu šokolādi.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Burkānkūkas suflē

Valsts svētkiem un svinībām

Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Šokolādes makarūni

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.