Sastāvdaļas
3 lielas olas
180 g Dansukker cukurbiešu cukura
50 ml Dansukker Dzidrā sīrupa
1 tējk. Dansukker Vaniļas cukura
50 g sviesta
100 ml piena
0.5 g safrāna (1 paciņa)
210 g miltu
2 tējk. cepamā pulvera
1 šķipsniņa sāls
Sviests un cukurs veidnes ieziešanai
Dansukker pūdercukurs dekorēšanai
Instrukcijas
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 175°C. Olas, cukuru, Dzidro sīrupu un vaniļas cukuru puto līdz masa kļūst gaiša un gaisīga. Izkausē sviestu, pievieno pienu un safrānu, uzvāra līdz vārīšanās temperatūrai. Miltus, cepamo pulveri un sāli sajauc kopā un rūpīgi iecilā olu un cukuru masā.
Kūku veidni ietauko ar sviestu un pārkaisa ar cukuru. Masu lej formā un cep cepeškrāsns vidus daļā un cep 30-35 minūtes. Gatavību pārbauda ar koka irbulīti,- ja nelīp klāt, tad kūka ir izcepusies. Kad kūka atdzisusi, to izgāž no formas. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pūdercukuru.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Piektdienas atpūtas vakars
Piektdiena, iespējams, ir nedēļas labākā diena, un piektdienas atpūtas vakars ir labākais veids, kā nosvinēt darba nedēļas noslēgumu. Mums ir receptes tavam piektdienas atpūtas vakaram.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.