Sastāvdaļas
150 g sviesta
150 g šokolādes (tumšās vai gaišās)
3 olas
90 g Dansukker Gaišā Muscovado cukura
1 tējk. Dansukker Vaniļas cukura
1 tējk. jūras sāls
120 g kviešu miltu
2 tējk. tumšā ruma (var tikt aizvietots ar Dansukker Tumšo sīrupu)
Dansukker cukurbiešu cukurs apviļāšanai
Instrukcijas
Ieslēdz cepeškrāsni uz 175°C. Cepešpannu izklāj ar 20x20 cm cepamā papīra. Pannā izkausē sviestu, noņem no plīts un pievieno sasmalcinātu šokolādi. Lielā bļodā saputo olas, cukuru, vaniļas cukuru un sāli. Pievieno šokolādes un sviesta maisījumu un iesijā miltus. Masu lej ar cepamo paīru izklātajā cepešpannā un cep aptuveni 10 minūtes. Atdzesē. Cepumu liek lielā miksera bļodā, pievieno rumu vai Dansukker Tumšo sīrupu un ar mikseri lēnām izmaisa. Turpina maisīt, līdz masa sabiezē un var izveidot bumbiņas. Gatavas konfektes apviļā cukurā.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.
Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.
Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.