Rulete ar vīģēm un maskarpones krēmu

PT10M
Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

Pamatnei
3 olas
125 g  Dansukker baltā cukura
1 tējkar. Dansukker vaniļas cukura
120 g  miltu
0,5 tējkar. cepampulvera
1 citrona miziņa
2 tējkar. malta kanēļa

Mascarpone krēmam
350 ml  saldā krējuma
250 g maskarpones siera
3 ēdamkar. Dansukker pūdercukura
6 ēdamkar. vīģu ievārījuma

Instrukcijas

Cepeškrāsni noregulē uz 250 °C. Cepešpannu izklāj ar ietaukotu pergamentpapīru. Olas ar cukuru un vaniļas cukuru sakuļ gaisīgās putās.  Miltos iemaisa cepamo pulveri, un visu iemaisa olu putās. Izklāj uz cepešpannā izklātā pergamentpapīra vienmērīgā kārtā. Cep cepeškrāsns vidū apmēram 5 minūtes. Pārkaisa ar cukuru, izgāž no cepešpannas uz cepamā papīra un atdala no pergamentpapīra.
Maskarpones krēmam saputo saldo krējumu, iemaisa maskarpones sieru. Iesijā pūdercukuru. Uzmanīgi iecilā vīģu ievārījumu.
Ruletes biskvītu pārklāj ar krēmu un sarullē. Uzglabā vēsā vietā. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pūdercukuru un dekorē ar ogām.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Upeņu plātsmaize ar vaniļu

Gardumi ar vasaras ogām

Cep konditorejas izstrādājumus ar vasaras ogām un cienā ar mājās gatavotiem gardumiem. Pīrāgs vai kūka ar svaigām, skābenām ogām ir lielisks gardums pēcpusdienas kafijas pauzē. Izmanto vasaras ogas un svini brīvdienas.

Sīrupi vasarā

Sīrupi vasarā

Gatavo sīrupus vasarā un uzglabā savas iemīļotākās ogas un augļus pudelēs. Pagatavot sīrupu ir vieglāk nekā tu domā. Skaties zemāk mūsu lieliskās receptes iedvesmai. Sīrupu vari pasniegt uzreiz vai arī noglabāt gaidāmajam tumšajam gadalaikam. Uzglabā vēsā vietā vai sasaldē.

Melleņu ievārījums

Mellenes – labākās meža ogas

Mellenes tomēr ir labākās meža ogas. Melleņu sezona sākas jūlijā un var ilgt līdz rudens sākumam. Izmanto meža melleņu iespējas un cep pīrāgus, gatavo ievārījumus un sīrupus.

Laima tarte ar aveņu Marmora pildījumu

Burvīgās avenes

Mūsu burvīgās avenes ar savu patīkamo garšu lieliski iederas konditorejas izstrādājumos un desertos, un, tāpat kā zemenes, tās var ēst svaigas. Avenes atradīsi gan augļu dārzā, gan mežā. Izmanto avenes gan mājās gatavotos pīrāgos, gan aveņu krēmos.

Plūškoka sangrija

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.