Rulete ar vīģēm un maskarpones krēmu

Rulete ar vīģēm un maskarpones krēmu
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

    Pamatnei

    • 3 olas
    • 125 g Dansukker baltā cukura
    • 1 tējkar. Dansukker vaniļas cukura
    • 120 g miltu
    • 0,5 tējkar. cepampulvera
    • 1 citrona miziņa
    • 2 tējkar. malta kanēļa

    Mascarpone krēmam

    • 350 ml saldā krējuma
    • 250 g maskarpones siera
    • 3 ēdamkar. Dansukker pūdercukura
    • 6 ēdamkar. vīģu ievārījuma

    Cepeškrāsni noregulē uz 250 °C. Cepešpannu izklāj ar ietaukotu pergamentpapīru. Olas ar cukuru un vaniļas cukuru sakuļ gaisīgās putās.  Miltos iemaisa cepamo pulveri, un visu iemaisa olu putās. Izklāj uz cepešpannā izklātā pergamentpapīra vienmērīgā kārtā. Cep cepeškrāsns vidū apmēram 5 minūtes. Pārkaisa ar cukuru, izgāž no cepešpannas uz cepamā papīra un atdala no pergamentpapīra.
    Maskarpones krēmam saputo saldo krējumu, iemaisa maskarpones sieru. Iesijā pūdercukuru. Uzmanīgi iecilā vīģu ievārījumu.
    Ruletes biskvītu pārklāj ar krēmu un sarullē. Uzglabā vēsā vietā. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pūdercukuru un dekorē ar ogām.

    Šo recepti sastādīja

    Dansukker