Sastāvdaļas
Pamatnei
3 olas
125 g Dansukker baltā cukura
1 tējkar. Dansukker vaniļas cukura
120 g miltu
0,5 tējkar. cepampulvera
1 citrona miziņa
2 tējkar. malta kanēļa
Mascarpone krēmam
350 ml saldā krējuma
250 g maskarpones siera
3 ēdamkar. Dansukker pūdercukura
6 ēdamkar. vīģu ievārījuma
Instrukcijas
Cepeškrāsni noregulē uz 250 °C. Cepešpannu izklāj ar ietaukotu pergamentpapīru. Olas ar cukuru un vaniļas cukuru sakuļ gaisīgās putās. Miltos iemaisa cepamo pulveri, un visu iemaisa olu putās. Izklāj uz cepešpannā izklātā pergamentpapīra vienmērīgā kārtā. Cep cepeškrāsns vidū apmēram 5 minūtes. Pārkaisa ar cukuru, izgāž no cepešpannas uz cepamā papīra un atdala no pergamentpapīra.
Maskarpones krēmam saputo saldo krējumu, iemaisa maskarpones sieru. Iesijā pūdercukuru. Uzmanīgi iecilā vīģu ievārījumu.
Ruletes biskvītu pārklāj ar krēmu un sarullē. Uzglabā vēsā vietā. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pūdercukuru un dekorē ar ogām.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.
Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.
Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.