Sastāvdaļas
4 olu baltumi
60 g Dansukker cukurbiešu cukura
100 g rozīņu
100 g sakapātu valriekstu
100 g mandeļu miltu
Instrukcijas
Olbaltumu saputo stingrās putās, pievieno cukuru un puto, līdz masa kļūst balta un spīdīga. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 150°C.
Olu baltumu masā lēnām iemaisa rozīnes, valriekstus un mandeļu miltus.
Ar tējkarotēm liek piciņas uz cepešpannas, kas izklāta ar cepamo papīru, atstājot atstarpes starp piciņām.
Cep aptuveni 25 minūtes. Pēc izņemšanas no cepeškrāsns atstāj atdzist un tikai tad noņem no cepamā papīra.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Kūkas vasaras svinībām un svētkiem
Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!
Rabarberu laiks
Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?
Pagatavo saldējumu
Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!
Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.
Kafijas pauze saulē
Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.