Sastāvdaļas
100 g margarīna
75 ml piena
150 g Dansukker niedru cukura vai smalkā cukura
2 olas
1 tējkarote cepamā pulvera
2 tējkarotes Dansukker vaniļas cukura
2 ēdamkarotes kartupeļu cietes
250 g kviešu miltu
Cukura pasta garnējumam
1 ēdamkarote želatīna + 4 ēdamkarotes auksta ūdens
30 g kokosriekstu sviesta
125 g Dansukker baltā sīrupa
1400 g Dansukker pūdercukura
pārtikas krāsvielas
Zelta zvaigzne
Zelta papīrs
Zobu bakstāmais
Lejupielādējiet mūsu šablonu
Instrukcijas
Izkausējiet margarīnu. Pievienojiet pienu. Ļaujiet uzkarst, bet neuzvāriet. Viegli saputojiet olas ar cukuru. Sajauciet kviešu miltus ar cepamo pulveri, vaniļas mērces pulveri un, pārmaiņus ar piena maisījumu, pievienojiet olu masai. Ievietojiet mīklu uz nakti ledusskapī, lai iegūtu vēl labākas smalkmaizītes. Uz vienkāršās plāts vai smalkmaizīšu plāts salieciet papīra formiņas un salejiet tajās mīklu. Cepiet cepeškrāsns vidū 225 °C temperatūrā apm. 12 minūtes.
Cukura pasta
Katliņā ielejiet ūdeni un želatīnu un karsējiet līdz želatīns izkūst. Pievienojiet kokosriekstu sviestu un ļaujiet tam izkust. Ļaujiet atdzist 15 minūtes. Traukā caur sietiņu iesijājiet pūdercukuru un pievienojiet ūdeni un sīrupu. Maisiet līdz veidojas viendabīga masa. Piejauciet krāsvielu pēc vēlēšanās. Uzglabājiet pastu izturīgā plastmasas maisiņā, kuru ielieciet cieši noslēgtā burkā, lai pasta neizkalstu.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Meža veltes brūklenes
Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Plūmju raža
Plūmes ir vienas no ierastākajām ogām augļu dārzos, un tās var izmantot arī desertu un marmelāžu gatavošanā. Kāpēc gan nepagatavot gardu plūmju marmelādi vai čatniju, ko pasniegt kopā ar sieru? Pamēģini arī mūsu neatkārtojamo plūmju pīrāgu!

Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.

Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.