Rīsu pudiņš ar ķiršu mērci “Rice à la Malta”

8 porcijas

PT1H

2,5-3 stundas

Atzīme (61 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

Rīsu pudiņam
180 g īsgraudu rīsu
400 g ūdens
0,5 tējkar. sāls
100 ml piena
200 ml saldā krējuma
30 g Dansukker pūdercukura
1 tējkar. Dansukker Vaniļas cukura

Ķiršu mērcei
225 g saldētu ķiršu
300 ml ūdens
90 g Dansukker Nerafinētā cukurniedru cukura
2 kanēļa standziņas
1 ēdamkar. kartupeļu cietes

Instrukcijas

Ūdeni, rīsus un sāli uzvāra un vāra vēl 10 minūtes.

Pievieno pienu, uzliek vāku un turpina vārīt uz masas liesmas apmēram 45 minūtes.

Katliņu noņem no uguns un ļauj atdzist.

Saldo krējumu viegli uzputo un iemaisa rīsos.

Pievieno vaniļas un pūdercukuru.

Pagatavo ķiršu mērci. Ogas un kanēļa standziņas pārlej ar ūdeni, pievieno niedru cukuru un uzvāra.

Kartupeļu cieti izšķīdina 1-2 tējkarotēs ūdens un iemaisa ķiršu mērcē.

Atdzesē un kārto trauciņos.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Upeņu plātsmaize ar vaniļu

Gardumi ar vasaras ogām

Cep konditorejas izstrādājumus ar vasaras ogām un cienā ar mājās gatavotiem gardumiem. Pīrāgs vai kūka ar svaigām, skābenām ogām ir lielisks gardums pēcpusdienas kafijas pauzē. Izmanto vasaras ogas un svini brīvdienas.

Sīrupi vasarā

Sīrupi vasarā

Gatavo sīrupus vasarā un uzglabā savas iemīļotākās ogas un augļus pudelēs. Pagatavot sīrupu ir vieglāk nekā tu domā. Skaties zemāk mūsu lieliskās receptes iedvesmai. Sīrupu vari pasniegt uzreiz vai arī noglabāt gaidāmajam tumšajam gadalaikam. Uzglabā vēsā vietā vai sasaldē.

Melleņu ievārījums

Mellenes – labākās meža ogas

Mellenes tomēr ir labākās meža ogas. Melleņu sezona sākas jūlijā un var ilgt līdz rudens sākumam. Izmanto meža melleņu iespējas un cep pīrāgus, gatavo ievārījumus un sīrupus.

Laima tarte ar aveņu Marmora pildījumu

Burvīgās avenes

Mūsu burvīgās avenes ar savu patīkamo garšu lieliski iederas konditorejas izstrādājumos un desertos, un, tāpat kā zemenes, tās var ēst svaigas. Avenes atradīsi gan augļu dārzā, gan mežā. Izmanto avenes gan mājās gatavotos pīrāgos, gan aveņu krēmos.

Plūškoka sangrija

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.