Sastāvdaļas
40 ml tekilas
20 ml Cointreau apelsīnu liķiera
40 ml citrona sulas
40 ml rabarberu sīrupa
Sāls
Rabarberu sīrups
3 sasmalcināti rabarberu kāti
350 ml ūdens
350 ml Dansukker baltā cukurbiešu cukura
Instrukcijas
Vispirms pagatavo rabarberu sīrupu. Tā sastāvdaļas vāra 15 minūtes, tad izkāš caur sietu, izspiež no biezumiem visu sulu un atstāj, lai atdziest.
Tekilu, liķieri, citrona sulu un rabarberu sīrupu šeikerī samaisa, lej kokteiļa glāzēs, kas dekorētas ar sāls maliņām.
Padoms!
Lai izveidotu sāls dekoru ap glāzes maliņām, ierīvē tās ar citrona šķēlīti un tad iemērc sāls trauciņā.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Meža veltes brūklenes
Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.