Sastāvdaļas
40 ml tekilas
20 ml Cointreau apelsīnu liķiera
40 ml citrona sulas
40 ml rabarberu sīrupa
Sāls
Rabarberu sīrups
3 sasmalcināti rabarberu kāti
350 ml ūdens
350 ml Dansukker baltā cukurbiešu cukura
Instrukcijas
Vispirms pagatavo rabarberu sīrupu. Tā sastāvdaļas vāra 15 minūtes, tad izkāš caur sietu, izspiež no biezumiem visu sulu un atstāj, lai atdziest.
Tekilu, liķieri, citrona sulu un rabarberu sīrupu šeikerī samaisa, lej kokteiļa glāzēs, kas dekorētas ar sāls maliņām.
Padoms!
Lai izveidotu sāls dekoru ap glāzes maliņām, ierīvē tās ar citrona šķēlīti un tad iemērc sāls trauciņā.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Valsts svētkiem un svinībām
Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.
Piparkūkas
Vai ir kas vēl labāks par svaigi ceptu piparkūku smaržu? Jā, labāka ir vienīgi to garša. Piparkūkas var būt cietas un mīkstas, ar vai bez glazūras, kā mazas formiņas vai kā veselas mājiņas. Izlemiet paši, kādas vēlaties pagatavot.
Ziemassvētku saldumi
Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.
Ziemassvētku dzērieni
Kad aiz loga pūš saltie ziemas, nekas nav patīkamāk, kā ierausties dīvānā ar karstas kafijas vai tējas tasi rokās. Izbaudiet to, piekožot klāt sieru un kraukšķīgu maizi vai arī grauzdētus riekstus.
Saldās Ziemassvētku dāvanas
Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?
Ziemassvētku sirsniņas
Atrodiet receptes un iedvesmu unikālām Ziemassvētku sirsniņām visiem, kas jums rūp.