Rabarberu kēksi - Receptes

Rabarberu kēksi

12 gab.
Rabarberu kēksi
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

100 g sasmalcinātu rabarberu
100 g mandeļu pastas
150 g sviesta vai margarīna
75 g Dansukker Gaišā Muscovado cukura
1 g sāls
3 olas
60 g kviešu miltu
30 g kartupeļu cietes
3 g cepamā pulvera
5 g Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
50 g sasmalcinātas baltās šokolādes
40 g sadrupinātu mandeļu

Dekorēšanai
Dansukker pūdercukurs

Mandeļu pastu sadrupina un samaisa ar krējumu, Muscovado cukuru un sāli. Pa vienai iemaisa olas. Samaisa kviešu miltus ar cieti, cepamo pulveri un vaniļas cukuru, un pievieno mandeļu pastas maisījumam. Pievieno mandeles, šokolādi un rabarberus. Ielej maisījumu kēksu veidnītēs vai kēksu cepešpannā. Cep krāsns vidusdaļā 180 °C apm. 30 minūtes. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pūdercukuru.

Šo recepti sastādīja

Dansukker

;