Sastāvdaļas
100 g sasmalcinātu rabarberu
100 g mandeļu pastas
150 g sviesta vai margarīna
75 g Dansukker Gaišā Muscovado cukura
1 g sāls
3 olas
60 g kviešu miltu
30 g kartupeļu cietes
3 g cepamā pulvera
5 g Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
50 g sasmalcinātas baltās šokolādes
40 g sadrupinātu mandeļu
Dekorēšanai
Dansukker pūdercukurs
Instrukcijas
Mandeļu pastu sadrupina un samaisa ar krējumu, Muscovado cukuru un sāli. Pa vienai iemaisa olas. Samaisa kviešu miltus ar cieti, cepamo pulveri un vaniļas cukuru, un pievieno mandeļu pastas maisījumam. Pievieno mandeles, šokolādi un rabarberus. Ielej maisījumu kēksu veidnītēs vai kēksu cepešpannā. Cep krāsns vidusdaļā 180 °C apm. 30 minūtes. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pūdercukuru.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.
Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.
Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.