Plūškoka Panna Cotta ar laima sulā marinētām ogām

4 porcijas 2 stundas
Plūškoka Panna Cotta ar laima sulā marinētām ogām
(0)

  • 400 ml saldā krējuma
  • 50 ml koncentrēta plūškoka ogu sīrupa
  • 95 g Dansukker želejas cukura Multi
  • 400 ml ogu pēc izvēles
  • 1 laima sula un rīvēta miziņa
  • 45 g Dansukker Demerara cukura
  • 2 tējkar. Dansukker vaniļas cukura

Saldo krējumu, plūškoka ogu sīrupu un želejas cukuru Multi uzkarsē un vāra 30 sekundes, salej 4 glāzēs un atdzsē istabas temperatūrā. Kamasa sastingusi, liek ledusskapī līdz pasniegšanai.

Ogas noskalo, pārlasa un sajauc ar laima sulu, rīvēto miziņu un Demerara cukuru. Atstāj ievilkties līdz pasniegšanai nākamā dienā.