Plūškoka Panna Cotta ar laima sulā marinētām ogām

4 porcijas 2 stundas
Plūškoka Panna Cotta ar laima sulā marinētām ogām
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

  • 400 ml saldā krējuma
  • 50 ml koncentrēta plūškoka ogu sīrupa
  • 95 g Dansukker želejas cukura Multi
  • 400 ml ogu pēc izvēles
  • 1 laima sula un rīvēta miziņa
  • 45 g Dansukker Demerara cukura
  • 2 tējkar. Dansukker vaniļas cukura

Saldo krējumu, plūškoka ogu sīrupu un želejas cukuru Multi uzkarsē un vāra 30 sekundes, salej 4 glāzēs un atdzsē istabas temperatūrā. Kamasa sastingusi, liek ledusskapī līdz pasniegšanai.

Ogas noskalo, pārlasa un sajauc ar laima sulu, rīvēto miziņu un Demerara cukuru. Atstāj ievilkties līdz pasniegšanai nākamā dienā.

Šo recepti sastādīja

Dansukker