Sastāvdaļas
600 ml remdena ūdens
2 ēd. kar. Dansukker Tumšā cukura sīrupa
2 tējk. sāls
3 ēd. kar. eļļas
1 tējk. samalta kumīna
200 ml plēkšņu kviešu pārslu
50 ml linsēklu
200 ml Manitobas miltu (milti ar ļoti augstu lipekļa saturu)
1200 ml sijātu plēkšņu kviešu miltu
Instrukcijas
Raugu iedrupina bļodā. Pievieno ūdeni un maisa, līdz raugs ir izšķīdis. Iemaisa sīrupu, sāli, eļļu, kumīnu, plēkšņu kviešu pārslas un linsēklas. Iestrādā miltus. Mīkla iznāks visai irdena.
Mīklu liek uz virsmas, kas apkaisīta ar miltiem. Saplacina mīklu līdz 2 cm biezumam. Viegli apkaisa ar miltiem, pārsedz pāri dvielīti un atstāj uzbriest uz stundu.
Sasilda cpeškrāsni līdz 250°C. Mīklu sagriež atsevišķās daļās garenu plāceņu formā un izvieto tos uz plāts, kas noklāta ar pergamentu. Cep krāsns vidusdaļā apmēram 15 minūtes. Izņem ārā un liek uz režģa atdzist.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.
Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.
Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.