Pizookie

Pica un cepumi jeb angliski pizza& cookie “divi vienā” – tas ir šī saldēdiena “pizookie” nosaukuma atšifrējums. Vasaras versijā gatavo to dziļā čuguna pannā uz grila, pievieno šokolādi, jāņogas un drupinātas mandeles!

10 porcijas

PT55M

1 stunda

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

200 g sviesta
190 g Dansukker gaišā Muscovado cukura
210 g Dansukker Dzidrā sīrupa
2 olas
240 g kviešu miltu
8 g cepamā pulvera
1 šķipsniņa sāls
100 g baltās šokolādes
50 g mandeļu
100 g jāņogu

Instrukcijas

Cepeškrāsni noregulē uz 175 °C ventilatora režīmā.

Sviestu, muscovado cukuru un dzidro sīrupu kārtīgi sakuļ un pievieno olas.
Miltus, cepamo pulveri un sāli samaisa atsevišķā bļodā un pievieno sviesta-cukura masai.

Šokolādi un mandeles sadrupina un arī pievieno mīklai. Visbeidzot iemaisa jāņogas. Ietauko cepešpannu 25 cm diametrā un lej masu vienmērīgā kārtā.

Cep krāsns vidējā daļā 30-40 minūtes vai uz grila brīvā dabā 10-15 minūtes, nosegtu ar vāku. Pirms pasniegšanas nedaudz atdzesē un pasniedz kopā ar saldējumu.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Burkānkūkas suflē

Valsts svētkiem un svinībām

Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Šokolādes makarūni

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.