Sastāvdaļas
200 g sviesta
190 g Dansukker gaišā Muscovado cukura
210 g Dansukker Dzidrā sīrupa
2 olas
240 g kviešu miltu
8 g cepamā pulvera
1 šķipsniņa sāls
100 g baltās šokolādes
50 g mandeļu
100 g jāņogu
Instrukcijas
Cepeškrāsni noregulē uz 175 °C ventilatora režīmā.
Sviestu, muscovado cukuru un dzidro sīrupu kārtīgi sakuļ un pievieno olas.
Miltus, cepamo pulveri un sāli samaisa atsevišķā bļodā un pievieno sviesta-cukura masai.
Šokolādi un mandeles sadrupina un arī pievieno mīklai. Visbeidzot iemaisa jāņogas. Ietauko cepešpannu 25 cm diametrā un lej masu vienmērīgā kārtā.
Cep krāsns vidējā daļā 30-40 minūtes vai uz grila brīvā dabā 10-15 minūtes, nosegtu ar vāku. Pirms pasniegšanas nedaudz atdzesē un pasniedz kopā ar saldējumu.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Ziemassvētku saldumi
Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.
Ziemassvētku kūkas
Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā. Tomēr iespējams, ka pārmaiņas pēc jūs vēlētos pamēģināt kaut ko pilnīgi jaunu un atšķirīgu. Varbūt tieši šogad jūs atklāsiet kādu jaunu, sev tīkamu gardumu.
Ziemassvētku cepumi
Ziemassvētkos galdā likt varam ne tikai piparkūkas! Klasiskie cepumi ar Ziemassvētku pieskaņu lieliski iederēsies, baudot kafijas pauzi Ziemassvētkos.
Ziemassvētku dzērieni
Kad aiz loga pūš saltie ziemas, nekas nav patīkamāk, kā ierausties dīvānā ar karstas kafijas vai tējas tasi rokās. Izbaudiet to, piekožot klāt sieru un kraukšķīgu maizi vai arī grauzdētus riekstus.
Saldās Ziemassvētku dāvanas
Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?
Ziemassvētku sirsniņas
Atrodiet receptes un iedvesmu unikālām Ziemassvētku sirsniņām visiem, kas jums rūp.