Piparkūku pankūkas

8-10 gab.
Piparkūku pankūkas
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

210 g miltu
60 g Dansukker Farīna cukura
1/2 tējkar. cepamā pulvera
1 tējkar. sodas
1/2 tējkar. sāls
1 tējkar. kanēļa
1 tējkar. malta ingvera
1/2 tējkar. malta muskatrieksta
1/2 maltu krustnagliņu
100 ml ūdens
50 ml Dansukker Niedru sīrupa
100 ml aukstas kafijas
2 lielas olas
4 ēdamkarotes izkausēta sviesta
1 ēdamkar. citrona sulas un miziņa no viena citrona
Eļļa vai sviests pannas ieziešanai

Lielā bļodā samaisa miltus, Farīna cukuru, cepamo pulveri, sodu, sāli un garšvielas.
Citā traukā sakuļ ūdeni, sīrupu, kafiju, olas, sviestu un citrona sulu. Abas daļas savieno un atstāj uz 15 minūtēm, lai sabiezē.
Pannu ieziež ar eļļu vai sviestu un uz vidējas uguns cep nelielas pankūciņas pa 1-2 minūtēm no katras puses, līdz tās kļūst zeltainas.

Padoms: pasniedz ar cukurniedru sīrupu un putukrējumu.

Šo recepti sastādīja

Dansukker